Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.1.2006
Martinčin věk - měsíce: 59
Rubrika: Deníček


Takový malý dětský domeček...

Děti řádí ve sněhu :-)
Přes noc nám napadlo ještě tak pět čísel sněhu a tím nadílka prozatím skončila. Však to bohatě stačí. Dana se odpoledne věnovala odhazování sněhu z příjezdové cesty. Krásně se podobnou činností zabaví, neboť dětičky stačí z povzdálí pozorovat. Jak sami vidíte na první - mobilové fotce, Martinka se snažila nakupit co největší hromadu sněhu a Vojtík její práci bořil. Jak jinak, že? Spolupráce bývá spíše vyjímkou ;-)
Dana odjela navečer na pravidelné cvičení. Naši miláčkové mi dělali společnost až do půl desáté, kdy se konečně začali ve svých postýlkách uklidňovat. Ještě předtím však ztropili pár lotrovinek. Jednou z nich je například stavění domečku v kuchyni. Jak jistě víte, nachází se tam i rozkládací sedací souprava. Super to materiál na stavbu. Vojtík se pokaždé nesměle zeptá,"Můžu taťkó?" Přitom už bere jeden velký polštář z křesla. Já ho upozorním,"Vojtíšku, pouze tenhle jeden. Nic jiného nerozebírej!" Stačí však přijít za deset minut a před Vašimi zraky se rozprostře apokalyptický výjev - Martinka zahrabaná kdesi v domečku tvořeném polštáři a Vojtík vítězoslavně trůní na vrcholku jakési pofiderní stavby, jenž hrozí zřícením. Honem zachraňovat. Představa Vojtíka padajícího z té výšky na dlažbu či stůl, není právě ideální. Brr ;-) Zmalovaný Vojtík :-)
Zahledíte-li se pozorně na druhou fotku, jistě Vám neunikne podivný černý flek na Vojtíkově nosánku. Nejedná se o žádnou vadu digiťáku, či následnou úpravu v Gimpu. Za vše může Martinka. Po večeři totiž vytáhla svůj kosmetický kufříček a už se mě ptala,"Tatínku, můžu Vojtu zmalůvat? Já potřebuju nějakou hlavu na malování!" Hned se pustila do díla. Tvářičky pěkně načerveno a už třímala v ručce černou řasenku,"Já ti Vojto namaluju ještě řasy, víš? Pěkně opatrně!" S jazýčkem povyplazeným zvýraznila Vojtíškovy řasy. Jenomže přitom otřela kartáčkovou tyčku o Vojtův nosánek. Proto ten černý flek :-)
I přes venku panující zimní náladu, Dana pomalu prochází internet a hledá místo naší letní dovolené. Už našla pár zajímavých míst ve Španělsku. Má to však jeden podstatný háček - požadujeme leteckou dopravu. Pojedou zase čtyři děti a cesta autobusem by byla utrpením. Uvídíme, kam letos vyrazíme.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist