Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.1.2006
Martinčin věk - měsíce: 59
Rubrika: Deníček


Celkem slušná sněhová obleva... :-(

Martinka krmí plyšové rybičky :-)
Uff , ještě teď mě bolí celý člověk a hned tak jistě nepřestane. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá - stačí se zahledět ven z okna. Obleva pokračuje a po celý den se střídala sněhová přeháňka s děšťovou. Psa by ven nevyhnal, natož naše kašlající dětičky. Marťa je celkem v pohodě, zato Vojtík chrlá velice nepěkně. Navíc mu z nosánku teče rýma. Snad to zvládne a neonemocní :-(
Ale abych se vrátil k nakousnutému tématu - těsně po obědě přijela hradecká babička do sousedního městečka vlakem. No a já jí jel naproti spolu s Martinkou. Jak jinak, než autem. Cesta od domu k hlavní silnici se však stala kamenem úrazu. Což o to, ven jsme vyjeli, zato zpátky maximálně do poloviny. Babička došla s Martinkou domů pěšky a já více než hodinu házel těžký a promoklý sníh z cesty. Bylo ho tam místy dobrých patnáct centimetrů. A to ho Dana v týdnu několikrát prohazovala, obecní traktor v to nepočítaje. Ach jo, už aby přituhlo ;-)
Martinka má velice ráda jedno exotické ovoce - Litchi. Jelikož se jedná o ovoce původem z Číny, babička ho poznala od Vietnamských obchodníků. Martinka toto ovoce vyloženě miluje a sama je schopna oloupat tvrdou slupku(Aby ne, když se dozvěděla, že tato várka pochází z Madagaskaru - to je nový film na DVD). Dana i já si také pomlaskáváme, zato Vojtík je rázně proti. Včera jsem totiž zakoupil v Penny marketu asi tak dvacet deka Litchi. Dnes už se v košíčku válí maximálně čtyři kousky ;-) Odklizená příjezdová cesta. Uffff  :-)
Aby toho nebylo dnes málo, navečer nastal čas na babiččin odjezd zpět na nádraží. Děti se pěkně rozloučily a babička nasedla ke mě do auta. Odbočku směrem k nádraží jsem smyknul přes ruční brzdu, až se babička vyděsila. Alespoň si na vlastní kůži vykoušela, jaký je pořádný smyk ;-) Já se však dlouho neradoval - při zpáteční cestě jsem se vyhýbal jednomu spěchavci a oba dva jsme skončili během vyhýbacího manévru v hlubokém sněhu. Jeho pasažérka došla bez problémů na vlak a my společnými silami a se zapůjčenou lopatou vyházeli naše auto. Vysvobodit to druhé za pomoci lana, bylo dílem okamžiku. Takhle jsem se v podvečer bez rodiny bavil ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist