Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.1.2006
Martinčin věk - měsíce: 59
Rubrika: Deníček


Zima jako v Rusku... ;-)

Martinka modeluje z plastelíny :-)
Mrazivé počasí se s námi nemazlí. Zima je venku opravdu jako v Rusku. Teď, o půl deváté večerní ukazuje teploměr mínus sedmnáct. Dana se odvážila v takové siberii zajet s kamarádkami do sousední vsi na cvičení. To jsem zvědav, zdali holky nastartují auto na zpáteční cestu. Není to žádná legrace. Já dnes po ránu naši Felicii natočil naprosto v pohodě i přes mínus devatenáct, ale nešla mi zařadit zpátečka. Během sobotní oblevy kamsi zatekla voda a zmrzlo to. Nakonec jsem vůz velice složitě rozhýbal ;-)
Vojtíšek dnes nevystrčil ven ani nosánek. Není divu, stále ještě kašle, i když o poznání méně. Konečně se jeho stav lepší. Zatímco ho po ránu doma hlídala teta, Dana zavedla Martinku do školky. Dětí tam prý bylo pomálu a paní učitelky pro ně měly připravenou promítačku se svitky pohádek. Jistě vzpomínáte na dětský projektor. Děda před nedávnem vytáhl podobný stroj a promítal dětem historické filmové svitky. Alespoň mají nějaké zážitky, to není jako si pustit DVD ;-) Dnešní promítání se však ve školce nekonalo. Marťa mi doma vysvětlovala,"Víš tatínku, nějak to nechtělo svítit. Paní učitelka ale přinese jinou promítačku!" Aha, tak se věci mají. Zmrzlá příjezdová cesta :-)
Vojtíšek se každý den těší na můj návrat domů. Mimo jiné i kvůli počítači. Dana totiž po ránu zapíná server hlavně kvůli VOiP telefonu a připojení na Internet. Vojtík a Martinka si na něm pak občas hrají svoje dětské hry. To víte, na počítači nejsou žádná data, tak není co zlikvidovat. Maximálně operační systém a ten není problém nainstalovat zpět. Dana však Vojtovi přes den hrát nedovolí,"Tenhle počítač je taťky, můžeš si hrát, až se vrátí z práce!" Alespoň je Vojta natěšený na můj návrat. Vojtík se dnes opět seznamoval s hrou - Hledá se Nemo. Já mu vrazil cédéčko do mechaniky a upozornil ho,"Vojtíšku, nic nemačkej, ono se to pustí samo!" Vojta skákal na židli, poslouchal roztáčení mechaniky a prstíčkem přitom ukazoval na monitor,"Juchůů, musí to pojezdíít! Ono to nejedé? Jé, už to jedééé! Já to nevidím? De to jé? Juchů, ybičký už vidíím!" Jak málo stačí k dětské radosti, viďte? On totiž ten server z neznámých důvodů roztáčí 48x rychlostní vypalovaačku pokaždé naplno, takže mi to tu hučí jako vysavač. No a to se dětem vyloženě zamlouvá :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist