Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.2.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Víte, proč mají velcí psi velkou boudu ?...

Děti na bunkru :-)
Obleva pokračovala i dnes. Dokonce se přidalo sluníčko, sníh tak mizel rovnou před očima. Bohužel, stále ho zbývá moc. I Martinku vyhnalo slunečné počasí ven. Před obědem žadonila,"Tatínku, půjdeme na chvíli ven na zahrádku? Já se budu klouzat na bunkru!" Horší to bylo s Vojtou. Jak ho jenom dostat ven? Dana s ním mívá podobné trápení. Dnes si rozdělal puzzlíky a povídal,"Jetě nemůžu jít, musím do dodělát!" Jakmile nás však spatřil oblečené, už šupajdil na chodbu se oblékat. Při návratu domů se něco podobného opakovalo taktéž. Pro změnu,"Já nemůžu jít na oběéd!" Dostal jsem ho až větou,"Vojtíšku, my sníme všechny knedlíčky!" Vojta odstartoval a křičel,"Já už důů, já budu hamát nelíčký!" Knedlíky, to je něco na Vojtu :-)
Venku se děti honily prolézáním skrz chodby bunkru a jezdily po všech možných částech těla z jeho vrcholu. To Vám bylo křiku a radosti. Bohužel, velice mokrý sníh udělal své a já děti hnal po necelé hodince domů řádně promáchané. Ještě předtím se mi podařilo rozšířit bunr o další místnost. Třeba to ještě zmrzne, i když tendence počasí nevyznívá příliš optimisticky. Odpolední procházka :-)
Po obědě nešel Vojtík spinkat. Není divu, ráno se probral po sedmé hodině a zalezl si k nám pod velkou peřinu. Znovu vytuhl a my tak vstávali až někdy v devět. Hrůůzáá, viďte? Naštěstí ještě měli v samoobsluze rohlíčky k snídani. Po obědě se nechal Vojtík horko těžko přemluvit a my všichni vyrazili na kratičkou procházku. Všude tekla voda a sluníčko se neskutečně opíralo. Děti si stěžovaly,"To nejde jít, sfítí nám liníčko do očičék!" Aby ne, na bílých pláních. Martinka cestou komentovala velkou psí boudu u nedalekého domu,"Maminko, víš proč musej mít velký psi velkou boudu? No přece, aby se nepraštili do hlavy, když vstávaj!" Dobré, že? Já se smál, až mi uklouzly nohy. Jen tak tak jsem to ustál :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist