Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.2.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Spadla nám střecha, respektive sníh ze střechy...

Dětičky řádí v pokojíčku :-)
Uff, hned na začátek si musím mírně stěžovat - není nad zimní radovánky. Obzvláště, zaspíte-li po ránu do prace. Ještě, že, disponuji volnou pracovní dobou a nějaká sněhová překážka na příjezdové cestě mne nerozhází. Tedy alespoň teoreticky. Prakticky zbývalo odházet lehce přimrzlou hromadu sněhu, spadnuvšího ze střechy stodoly, zvící dobrých čtyř metrů. I teta, čerstvě po noční mi přispěchala na pomoc. No, nakonec jsem do práce zase tak pozdě nepřijel. Ve čtvrt na sedm(Obvykle se snažím na šestou). Dana se prý moc dlouho rozhodovala, zdali neprobudí o půl sedmé i Martinku, abych ji autem dovezl do školky. Přesně dle tohoto scénáře máme najet od září, kdy Dana nastoupí do práce a pojede do Velkého města autobusem chvíli po páté. To aby mohla odpoledne vyzvednout Martinku za školky, neboť moje povolání a kvalifikace má značně nejisté termíny návratu domů, což jste jistě sami postřehli ;-) Čersvě spadlá lavina ;-)
Dana mi během oběda telefonovala,"Chci ti jenom oznámit, že před chvílí spadla druhá lavina ze střechy obytné části našeho domu, právě na dvorek!" Dana již delší dobu hlídá děti, aby nechodily samy na dvorek, neboť bychom je pak z podobné laviny velice těžko živé vyhrabávaly. To není žádná sranda. Je tam toho po spadnuvší lavině na příjezdové cestě nejméně šedesát centimetrů. Grr. Abych zajel s autem do stodoly, musel jsem se lopaticky a růčo proházet sněhem. Navíc bylo nutné každou lopatu expedovat mimo dvorek, neboť už není sníh kam skládat. Teď už se jenom hrozíme, aby sníh ze stodoly nespadl na stejná místa a přes víkend nezmrzl. To bychom v neděli, po návratu od babičky dědy, asi těžko vyházeli. Takový je holt život ;-)
Během mého házení, těsně před příchodem Vojtíška a Martinky ze školky(Vojta tam byl dnes pouze na odpoledne a choval se tam jako doma), se najednou na zasněžené cestě objevil pán od PPL a přinesl mi reklamovanou a vyměněnou DVD vypalovačku od Alzasoftu. Jaké to překvapení, namísto nového kusu do velkého počítače, jsem se dočkal dražší a minaturnější DVD vypalovačky do notebooku. Už jim ji vracím, co já s rychlou vypalovačkou do notebooku. V životě bych si ji nekoupil. Už čekám, až pošlou adekvátní náhradu naší rok staré, a zlaté mechaniky.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist