Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.2.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Sněžné mantinely - jde to, ale dře to...

Děti jezdí z vrcholku bunkru :-)
Sněhový bunkr se skluzavkou nám na zahrádce přes noc pěkně zmrznul. Jeho konstrukce se znatelně zpevnila a dětičky se po návratu ze školky dožadovaly jeho návštěvy. Jak Martinka, tak i Vojtíšek se škrábali nahoru nahoru a po bříšku, hlavičkama napřed sjížděli umělý svah. Jezdilo to dnes opravdu pěkně. Však jsem pro vás vyfotil první foto mobilem.
Padání sněhu ze střechy se pozastavilo, spolu s táním sněhu. I přesto je ranní vyjíždění s autem značně náročné. Není divu, kolem více než metrových bariér je potřeba hlídat deseticentimetrový odstup, aby náhodou nedošlo k nežádoucímu odření laku. Jde to, ale dře to ;-)
Vojtíšek se doma dožadoval jisté hračky - jedná se plastovou motorku s raketami. Ty rakety mají na koncích špunty a dá se s nimi střílet právě z té motorky. To jsme vyhráli loni na dětském karnevalu. Vojtík obcházel kolem skříně a žadonil,"Já bysem tělá motoků! Dáš mi motoků na sčílení?" Já však oponoval,"Vojtíšku, něco chybí!" Vojta hned zareagoval po klučičím,"Já bysem těél!" To mi nestačilo,"Ne, ještě něco jiného, když něco chceš!" Vojta pochopil a sepjal ručky,"Posím posím, já bysem těl!" Umí, když chce, viďte? ;-) Vojtík drandí na traktoru ;-)
Zatímco Vojtík s velkým nadšením nabíjel rakety do střílen a následně jimi zasahoval roztodivné cíle, Martinka se ho ptala,"Vojtíšku, chceš modelínu na hraní?" Vojta se nenechal odbýt a vedl i nadále svou,"Ne já sčílím! Teď nemůžu!" Naprostá pravda. Na Vojtíkovi je znát, že kluci mají v genech zcela jiné hry než holky. Vojtu baví hry, jenž Martinka brala pouze okrajově. Rád si hraje s autíčky, střílí ze všeho možného, zajímá se o veškerou techniku, nářadí a má i jistou zálibu - bleskurychlým pohybem nám rozhazuje rozehrané hry. Dnes jsem si například hrál s Martinkou Dámu a Vojtík nám hru překazil nejméně třikrát. V rozhodujícím okamžiku čtvrté hry jsem si ho raději vzal za krk na koně, aby nedosáhl na hrací plochu. Ovšem, dáma je značně problematická, co se týče ukončení. Nevím ani, jak se to stalo, ale Martinka disponovala třemi dámami a já pouze jednou. Honili jsme se po šachovnici ostošest. Až Marťa ustoupila, a dala mi všanc své dvě dámy. Já obětoval tu svoji a prohrál. Jinak bychom se honili po hrací ploše až do božího rána ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist