Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.2.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Kdy už to roztaje...

Vojtíšek si hraje na počítači :-)
Dnes jenom krátce - já šel z práce po o, stejně jako Martinka. Po velice dlouhé době jsme odjeli k babičce a dědovi do Hradce. Proto ten časný odchod. Vojtíšek se již nemohl dočkat cesty autem,"Pojedené autém?" Konečně byly děti naloženy, respektive došly samy a Vojtík s sebou praštil u auta na ledu,"Já sem padlá na učičký, tatínku!" To nic. Horší problém nastal, když jsem se pokusil o vtip,"Tak, a jedeme!" Vojtíšek hned začal křičet,"Ne né, nemůžeme bez maminký!" De je ta maminká?" Velice zoufale přitom pozoroval vchodové dveře. Jeho tvářička se rozjasnila, jakmile Dana vystoupila ze dveřích,"Tam je maminká, taťkó, jetě nestatuj!" Maminka je prostě Vojtíkova. Tatínek také, ale pokud jde do tuhého, vítězí maminka na celé čáře ;-)
Vojtíšek si navečer začal hrát na dědově počítači svoje oblíbené Klubíčko. Dana mi v této souvislosti povídala,"Víš to, že si Vojtík sám přepne DVD Medvídci do češtiny? On zná naši vlajku!" Už je to tak. Jakmile se totiž výše uvedené DVDíčko spustí, objeví se čtyři vlajky s výběrem jazyka. Vojta odmáčkne bez problémů tu správnou vlajku. Není divu, je trénovaný. Rád si občas zahraje doma na počítači Martinčinu hru Krteček - v jedné části mají děti po předchozím mluveném zaškolení správně přiřazovat vlajky k našim okolním státům. Vojta to už umí správně. V další hře pak má uhodnout, jaký hudební nástroj se ozve a zbývá kliknout na ten správný nástroj v ručkách jednoho z Krtečkových kamarádů. Ani to není žádný problém pro Vojtu. To cédéčko je fakt moc dobré a Vojta jakbysmet. Učí se velice rychle ;-) Terén před domem :-)
Martinka po příjezdu k babičce prohlásila,"Taťkó, kde tady maj sníh? Asi už začalo to jaro, viď?" Už to tak vypadá. Bohužel, paní Zima se ještě nemíní vzdát své vlády. Má ještě sněžit a mrazit. Ach jo. Na druhé fotce se podívejte, jak to vypadá u nás - já právě těsně po poledni nakládal věci do auta. Kdy tohle roztaje :-(

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist