Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 1.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Sněhu stále přibývá...

Martinka dělá andělíčka :-)
Po ránu začal opět padat sníh a do odpoledne se téměř půlmetrová sněhová pokrývka zvedla o pět centimetrů. Ach jo, kdy už příjde jaro. Čerstvý prašan je navíc dosti zrádný. Po minulotýdenní oblevě jsou cesty umrzlé a pod sněhem není vidět led. Není divu, že s sebou Martinka cestou do školky praštila na zem. Vojtíšek půjde do školky až za čtrnáct dní, ještě předtím na děti čeká jarně-prázdninová cesta vlakem na Slovensko(S babičkou a dědou, samozřejmě. Spolu s nimi pojedou i dvě neteřinky. To bude zážitků - mám na mysli hlavně pro dospělé ;-) ). Už teď se Vojtíšek do školky těší. Plánujeme to zase na celý týden v kuse. I když dnes venku na sněhu, Vojtík prohlašoval cosi v tomto smyslu,"Mamí, já kašlu, do kolky nemůžu!" Kdepak, už nekašle. Do školky je navíc moc natěšený ;-)
Martinka se učí ve školce hrát na zobcovou flétnu. To už jistě víte. Pilně cvičí i doma s Danou. Dnes však Dana smažila langoše k večeři a tak flétnu třímala pouze Marťa. A víte, že jí to šlo? Celkem nás překvapuje. Po chvíli hraní hlásila,"Halí belí už moc trénovat nemusím, viď mamí?" Nemusí, je to jednoduché. Halí belí zahraje i tatínek, vždyť se jedná o dva tóny. Takže umím i já hrát na flétničku :-) Děti na bunkru :-)
Dnešní odpolední fotky jsem pro Vás vyblejsknul mobilem, proto ta šílená kvalita(Není divu, má to rozlišení 0,3MPix - donedávna jsem na web fotil podobnou webovou kamerou). I na zahrádce nám na zmrzlou půlmetrovou sněhovou pokrývku připadl čerstvý prašan. Marťa toho hned využila a vytvářela andělíčky. Řeknu Vám, s Danou jsme se shodli, že procházení se po zahrádce o půl metru výše, je značně povznášející. Prostě jiný úhel pohledu na okolní svět. Hned vše berete s nadhledem. U nás doslova ;-) Děti sjížděly z vrcholu bunkru ostošest. Martinka povětšinou po prdelce, zato Vojtík na bříšku, hlavou napřed. Na zmrzlém povrchu si dovolil sjet i taťka, což bylo přijato hurónským řevem a smíchem. Děti se prostě bavily a nechtěly zamířit směrem k domovu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist