Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 2.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Babybox opravdu funguje...

Děti lezou nahoru na horu :-)
Jaká je dnešní nejlepší zpráva? Hned po ránu jsem ji zahlédl na Internetu - úplně první miminko odložené do pražského Babyboxu, si dnes převzala zpět jeho pravá maminka. Malá Sonička se tak vrátila domů ke své sestřičce - dvojčátku. Mnohými odsuzovaný Babybox splnil bezezbytku svoji funkci a během víkendu zachránil i další dvě miminka, o něž se rodičové opravdu nemohou postarat. To je dosti pozitivní zpráva. Více si přečtěte na osobním blogu duchovního otce Babyboxu - Ludvíka Hesse. Klikněte si SEM :-)
Po návratu se školky se dnes Martinka pustila spolu s Vojtíškem do řádění na sněhu. Jak sami vidíte na fotkách, hráli si na horolezce. Martinka se drápala na vrcholek vyházeného sněhu a tam sbírala cosi do kyblíčku. Prý nám vařila moc dobrou rejžičku. Vojtíšek ji hned následoval a sám se vyškrábal nahoru na horu, zcela sám. Ovšem, těsně před televizní Kouzelnou školkou se Marťa zdekovala domů, zato Vojtík prohlašoval svoje obvyklé,"Tatí, já nemůžu jít domů, já to jetě musím doděát!" Nedalo se nic dělat, byl odnesen na násep, důkladně koštětem odsněžen a expedován domů na chodbu. Celodenní teplota kolem nuly sněhu nepřidá a děti se snadněji promáchají ;-) Děti probíhají kolem čističky odpadních vod :-)
Uff, právě jsme dořešili jednu větší rodinnou havárii. Abyste tomu rozumněli - já se tou dobou nacházel v koupelně, když se přes metrovou kamennou zeď ozvalo prapodivné ťuknutí. Řekli byste - myš si kdesi ve skulině převalila uloupený vlašský oříšek. Chyba lávky, jednalo se o Vojtíkův pád zestoje, hlavičkou pozadu na stěnu. Au au au. Sotva se uleknutý Vojtíšek v Danině náručí vyblinkal do dřezu, už nám hlásil,"To níc, už to mamí nebolí!" Posléze vyplavalo na povrch, že Martinka v zápalu hry strčila Vojtíka dosti nevybíravě na stěnu. Však si to sama skousla. Dostala slovně vyčiněno a pro tuto chvíli vypadlo i obvyklé mazlení. To je dosti vysoký trest. Zato Vojtíšek velice rychle pookřál a po mé levici neustále prohlašuje,"Tatínku, já bysem tělá teď mazlíít!" Je v pohodě, žádný otřes mozku se nekonal. Jak už vím od odborníků - jakmile se dítě praští do hlavy, hlavní je, aby se mu udělala boule směrem ven. To je v pohodě. Jakmile se nic neděje, hrozí boule opačným směrem a to není vůbec dobré. Vojtíšek navíc v pohodě komunikuje a směje se, což je dobré znamení ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist