Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 3.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Proč zítra nejdeme na masopust ?...

Vojtíšek dlabe banán :-)
Nejenom počasí nám nepřeje( Co se přihodilo Martince, sledujte ve druhém odstavci). Abyste tomu rozumněli - počasí nás vyloženě štve. Od podvečera venku zesiluje vítr a co je dosti šílené - hustě sněží. Nová sněhová pokrývka smazala naše odpolední stopy. Ach jo, my už chceme jaro. Klidně se pod celou petici za příchod jara podepíšeme ;-)
Odpoledne se Dana spolu s Vojtíškem vypravila do školky pro Martinku. Prapůvodně chtěli všichni pokračovat vstříc návštěvě u kamarádky. Ta bohužel telefonovala, že děti marodí. Nejinak tomu bylo i s Marťou. Již cestou ze školky si stěžovala na roztodivné bolesti. Dana ji poslala napřed a když se následně s Vojtíškem převlékli, nalezli Martinku, ležící v postýlce. Prostě jí nebylo dobře. Měla mírně zvýšenou teplotu. Večer jsme jí nenaměřili, více jak osmatřicet. Až potud v pohodě. Jenomže tím pádem musíme zrušit zítřejší masopustní průvod. Co se dá dělat. A to jsme byli na celou akci bezezbytku připraveni ;-)
Zatímco Martinka odpočívala, Vojtíšek se mnou v ložnici zkoumal podložku pod miminka, posetou obrázky zvířátek. Hned mne zkoušel,"Todle je žába, viď tatí? Jakou má bavu?" Já odpověděl,"Přece modrou, podle obrázku! Víš jakou má žába barvu doopravdy?" Vojtík se zamyslel a vyhrkl,"Ne pece čevenou!" To asi ne. V každém případě se snažíme děti učit barvy podle toho, jak se opravdu vyslovují. Zbytek přijde sám. Jako se například Vojtík naučil počítat do dvou. Stačí, aby na zemi leželo něco ve dvou exemplářích a už Vojta ukazuje,"Podívej, támdle sou dva!" Do dvou skutečně umí. Když ono se jedná o trénink i od Martinky ;-) Vojtíšek zkoumá barvu zvířátek :-)
Odpoledne nám konečně přivezli novou DVD vypalovačku(Za nefunkčí reklamovanou), od internetovského obchodu Alzasoft. Zatímco se minule výměna nezdařila a poslali mechaniku do notebooku, dnes přišla ta pravá. Disponuje navíc technologií LightScribe, což znamená, že po vypálení disku jej můžete obrátit v mechanice a laser vypálí na horní stranu popisek včetně fotky. Dosti dobré, jenomže to vyžaduje speciální média. Jinak se mi konečně podařilo vypálit Martinčino video na DVD. Mám na mysli to převedené z VHS kazet :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist