Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 4.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 60
Rubrika: Deníček


Martinka se už balí na dovolenou...

Děti u počítače...
Navečer se začala Martinka balit. Strkala roztodivné věci do svého batůžku a přitom s nikým neprohodila slůvka. Dana se jí ptala,"Co si to balíš, Martinko?" Marťa prohlásila,"Já už se chystám na Slovensko, abych na něco nezapomněla!" Dana se mírně zhrozila při pohledu na balené hračky," Nádobí si doufám nebereš?" Martinka ji uklidňovala," Né, jenom sporák, čtyři hrnce, vařečku a talířky a příbory!" Opravdu nenáročná :-) To je v pohodě, batoh praská ve švech, takže má Marťa vlastně sbaleno. Ta má ale problémy, viďte? Takhle předčasně. Přitom ve vzduchu visí velký otazník. Týká se včerejší Martinčiny zvýšené teploty. Díky ní jsme dnes odpoledne nešli do masopustního průvodu. Na jednu stranu nám to přišlo líto, jenomže na tu druhou - přes den vylezla rtuť teploměru nad nulu a sníh značně změkl. Děti by jistě měly promáchané boty. Takhle se Dana rozhoduje, zdali pustí Martinku od pondělí do školky. Dovolená na krku a měla by se z toho dostat. Marťa studuje encyklopedii :-)
Těsně před večeří Dana odchytla Vojtíška a zkoumala teplotu jeho čelíčka. Přitom ji porovnávala s mojí. Jelikož se jí něco nezdálo, popadla Vojtíka a dotáhla ho do kuchyně. Následovalo měření teploty. A víte, že je na tom stejně jako Marťa včera? Necelých třicetosm. Marťa je dnes naopak bez teplot, takže se s největší pravděpodobností jedná o nějakou virózu. Ještě mají šanci, se do dovolené vyléčit ;-)
Dana měřila koberec v dětském pokojíčku. Jakmile děti odjedou na dovolenou, my se pouštíme do malování pokojíčka, a následné výměny koberce. Proto to měření. Dana pojednou prohlásila,"Tady je to metr třicet dlouhý!" Vojtíšek má ouška všude, proto oponoval,"Metv tčicet? Jaký metv tčicet?" Jaký jaký, musíme koupit koberce právě akorát ;-)
Celý den se bavím sestavováním a vypalováním DVDíček. Abyste tomu rozumněli - konečně vypaluji sestříhané video z Martinčiných narozenin, ježdění na sjezdovce a z neteřinčiných narozenin. Prostě a jednoduše, plno práce. Nová vypalovačka se alespoň pořádně proběhne.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist