Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Videotelefon opravdu nemáme...

Položený koberec :-)
Dnešní "dovolenkový" den se nesl opět ve znamení práce na dětském pokojíčku. Po ránu jsem ořezal koberec na míru, zbývalo dodělání výklenků a hlavně vchodu, kde se koberec nastavoval. Nic nechceme ponechat náhodě, proto jsem částečně beton pod kobercem zbavil podkladového Mirelonu a vše namázl speciálním lepidlem :-)
Odpoledne jsme si náležitě vychutnali. Po delší době k nám totiž dorazila kamarádka Martina - v neděli přiletěla do republiky z New Yorku, kde bydlí a pracuje. Její návštěva nás vždy značně potěší a hlavně načerpáme pozitivní energii od někoho, kdo vnímá americký svět jaksi z nadhledu. O tomtéž se můžete přesvědčit z Martinina weblogu. Však jsme si spolu, coby zkušení blogeři, hned vyměnili pár poznatků z publikování na internetu. Aby ne, vždyť si čteme svoje stránky navzájem, ovšem, každý z jiného konce oceánu ;-)
Jak se Vám líbí koberec v dětském pokojíčku? I přes nesouhlas čtenářky Jany to vypadá skvěle. K doladění výsledku Dana před chvílí dožehlila vyprané žluté závěsy na výklenky a musím konstatovat jediné - kdyby byl koberec žlutý, cele by to působilo mdlým dojmem. Povšimněte si ještě stěnových kobercových lišt - ty se Daně zamlouvaly v Hradci u babičky, takže jsem je v pondělí také objednal. Jejich lepení mi ovšem dalo celkem zabrat - použil jsem na to lepidlo Pattex v kartuši, od Henkelu. Výsledek je ovšem bombastický - koberec se krásně zakončil. No, ještě zítra si beru loňskou dovolenou a vše snad stíháme do soboty, kdy se mají naši miláčkové navrátit ze Slovenska. Plyšoví opičáci z Times Square :-)
Po sedmé hodině mi zvonil mobil - telefonoval děda a děti. Skákaly si do řeči jeden přes druhého. Martinka mi povídala, že plave naprosto skvěle bez křidýlek a Vojtíšek mi přinesl do telefonu ukázat svoje nové autíčko. Kdepak, videotelefon ještě nemají, proto se Vojtík následně čílil, že nic nevidím :-)
Líbí se Vám opičky na druhé fotce? Ty přivezla dětem teta Martinka. Zakoupila je v New Yorku a dětem se budou určitě moc líbit. I přes místo původu, jsou ty potvůrky vyrobené v Číně. Tam se prostě vyrábí vše ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist