Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Už je to uděláno, už je to hotovo...

Martinčina postel :-)
Dnes jenom krátce - za chvíli se balíme. Jdeme totiž do hospůdky na horním konci naší obce, na ples. Sousedi jsou jedni z organizátorů, tak nás přesvědčili(Respektive mně, neboť my nebyli na plese, co jsou děti na světě a ještě nějakou chvilku navíc ;-) ). Navíc nemáme detičky doma, tak vlastně není co řešit.
Pro děti se vypravíme zítra, těsně před obědem. Jedeme opět směr Hradec a vyzvedneme všechny u vlaku. Už se na Martinku i Vojtíka moc těšíme. Také jsme moc zvědaví, jak zareagují na novou tvář dětského pokojíčku. S velkým úsilím se nám ho nakonec podařilo dokončit dnes odpoledne. Dalo to ale zabrat. Zatímco Dana přerovnávala věci do čerstvě přestěhovaných skříní, já se věnoval zpětné instalaci barevných koberečků s lištami, za postele dětí. Jak sami vidíte na fotkách - ta fialová postel patří Martince a ta zelená Vojtíškovi. Jak jinak, že? ;-) Vojtíškova postel :-)
Povšimněte si tapetových proužků nad koberci - ty nám hned padly v Hornbachu do oka. Navíc se daly zakoupit se stejným motivem ve dvou barvách. Tím se dostávám k další akci - po obědě jsem ještě tapetoval ony proužky. Závěrem mohu prohlásit jediné - už je to uděláno, už je to hotovo. Užil jsem si čtyři dny, původně neplánované dovolené a v pondělí si půjdu konečně odpočinout do práce. I když o tom moc pochybuju ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist