Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Sláva nazdar výletu, už jsme tu...

Martinka maluje svoji fotku :-)
Hurrá, konečně jsme se setkali s dětičkama. Jejich příjezdu na Pardubické vlakové nádraží, však předcházela naše cesta s Danou do Hradce. Během ní jsme se zastavili v motorestu na oběd. Hned u stolu vedle, se malý špunt starý, asi tak jako Vojtíšek, dožadoval zakoupení lízátka. Dana rázem zesmutněla a prohlásila,"Teda, mě se najednou po dětech moc stýská!" I já si musel přiznat stejnou skutečnost.
Bezprostředně po příjezdu do Hradce, Daně zazvonil mobil. Dědeček s babičkou nám volali z vlaku,"Víš co se stalo? Vojtíšek se nám ztratil při přestupu v Bratislavě!" S Danou to cuklo a hned vyhrkla,"Kde je?! Já ho chci slyšet!" Vojtíšek se hned hlásil,"Já sem se tratilá! Já sem šel sám do mašinkýý!" Babička posléze vysvětlovala,"Přijel vlak z Budapešti a my se k němu hnali. Najednou jsme nikde neviděli Vojtíška! Víte kde byl? Sám šlapal po schodech z podzemního tunelu na nástupiště. My mu prostě utekli!" Uff. Nikdo neztratil duchapřítomně hlavu a nám rázem spadl kámen ze srdce. Myslím, že i dědovi s babičkou ;-)
Po nenadálé historce mohli všichni pokračovat směrem Pardubice. Vlak EC dojel do Pardubic na čas. Dál pokračuje do Berlínské ZOO, jenomže podobnou atrakci si děda s radostí odpustil ;-)
Příjezd vlaku jsem sledoval se švagrem na světelných tabulích, a byli jsme z vývoje celkem zmateni. Na stejnou kolej totiž mělo přijet SC Pendolino z Ostravy do Prahy v 16:22. Rychlík s dětičkama dorazil tak tři minuty po odjezdu Pendolina. A na stejnou kolej. To je vytíženost, viďte? ;-)¨ Vojtíšek si hraje na schovávanou :-)
Vojtíšek i Martinka se mi po návratu z dovolené vrhali kolem krku a já je nemohl setřást. To bylo dojmů a hlavně,"Kde je tatínku maminka?" Maminky zůstaly v Hradci a vařily večeři. Následoval nástup do vozidel a děti usnuly ve svých autosedačkách, než jsme se mihli kolem koncové značky Pardubic. Doma pak děti vyrobily papírové medaile a nastalo slavnostní dekorování. Babička s dědou dostali medaili za skvělé prázdniny na Slovensku a děti si je rozdaly za plavání v termálním bazénu. Více detailů přinesu zítra. Konec dobrý, všechno dobré :-)
Dnešní fotky jsem pořizoval těsně po návratu, jsou poněkud narychlo vyblejsknuté, ale realistické - dvě hodiny staré :-)
Martinka právě za mými zády rozvíjí teorii na téma prázdniny a návštěvy tety Martiny z New Yorku,"Tatínku a proč nemůže teta Martina jezdit častěji?" Nemůže. Jakožto vědecká pracovnice má své pracovní povinnosti. Bohužel. Zato nás neustále do Států láká. Nevím nevím, jak by děti snášely dlouhý let ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist