Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Děti jásaly nad novým pokojíčkem...

Vojtíšek jásá nad pokojíčkem :-)
Jste zvědaví, kde naše děti strávily týden prázdnin s dědou, babičkou a dvěma neteřinkami? Jistě, bylo to na Slovensku, jak jsem již naznačoval. Městečko nese název Velký Meder a nalézá se nedaleko Komárna. Ubytování měli zajištěno v soukromém penzionu, nedaleko velkého krytého i otevřeného termálního koupaliště. Prý pár desítek metrů vzdáleného. Užívali si koupání dosytosti, což byla vlastně jediná činnost, která se dala v klimatických podmínkách, tam panujících, provozovat. Sníh sice dávno slezl, jenomože zima a silný vítr udělaly své. Jarní dovolená se vydařila a děti mají mnoho vzpomínek na plavání v krytém bazénu. Marťa obhájila svoji pozici z letního Bulharska a plavala bez jakékoliv podpory i na hloubce. Vojtíšek sice používal křidýlka na ručky, ale odvážil se i na hluboké vody. Když jemu vůbec nevadí, zahučí-li pod hladinu. Bleskurychle se vynoří a jásá.To je dobře. Prohlédněte si nový příspěvek do fotoalba z dovolené. Klikněte si ZDE :-)
Naše auto se těsně po páté podvečerní zahlásilo před domem solidním zvukem říčního remorkéru. Není divu - u pět a půl roku staré Felicie odešel již druhý zadní díl výfuku. Před tlumičem je díra jako hrom. Hned zítra musím zajet koupit nový. Doufám, že to půjde vyměnit ve stodole - venku je všude plno sněhu. Ach jo. U babičky v Hradci se přitom začíná zelenat travička a pod stromem vyrazily první jarní kytičky.
Děti usnuly během jízdy z Hradce ve svých autosedačkách. Martinka se nechala doma ode mne přenést v náručí jako miminko a byla celkem v pohodě. Jásala nad novým pokojíčkem. Zato Vojtíška jsem přenesl v náručí spícího a dost dlouho mu trvalo, než v pokojíčku procitl v Danině sevření. Já totiž zatím vykládal věci z auta. Mimo jiné i dva pytle, včera zakoupené v Hornbachu. Jeden obsahuje křemičitý písek a druhý hrubou černou drť. Vše je potřebné pro založení dna akvária. Už je to tu - opouštíme naše suché a plyšaté akvárium. Děti se moc těší, až do akvárka poprvé napustíme vodu a osázíme kytičky. Poté vypustíme první rybky. Vojtíšek jásal,"Huváá, budeme mít ybičkýý! Budou pavát v akváiů! Budou, budou :-) Sluníčkové hodiny :-)
Díváte se na poslední fotku? Jedná se o dětské hodiny, čerstvě zavěšené v pokojíčku nad dveře do ložnice. Zakoupili jsme je odpoledne v Intersparu, respektive v hračkářství Bambule. Sluníčko je dřevěné a moc hezké. rozhodně prozářilo atmosféru namísto draka - sluníčka, jenž visel na stejném místě od místní Drakiády :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist