Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Vojtíškův druhý školkový týden...

Martinka vystřihuje Sluníčko :-)
Děti se po ránu vypravily spolu s Danou do školky. Na Vojtíška totiž čeká již druhý celý, školkový týden. Za únor má pět dní v měsíci vybráno, a za březen si vybírá právě teď. Jak jsme se s Danou shodli, nejlepší je posílat Vojtíka na celých pět dní pohromadě. A víte, že se Vojta již včera do školky moc těšil? Neustále opakoval,"Já pudů do kolký s Matinkou!" A šel. Děti si dnes s sebou vybraly momentálně nejlepší hračky - plyšové opice, které jim přivezla teta z ameriky. Však již v sobotu zahlédla Martinka svoji opičku na monitoru počítače, neboť jsem nově zbudovaný dětský pokojíček fotil pro babičku a všechny přítomné, o víkendu v Hradci. Po celou neděli jsme neslyšeli od Martinky nic jiného, než otázky,"Maminkó, pojedeme už domů? Já se musím pomazlit s tou novou opičkou!" Vojtíšek to samé. Vidíš, teto Martino? Taková jednoduchá hračka a co to udělá radosti. Zdravíme a přejeme pohodový let do NYC ;-)
Odpoledne jsem se pustil do studování knížky o akvaristice. Dosti vážně připravuji napuštění akvária vodou a osázení rostlin. Sotva jsem se do knížky začetl, už mi ji Vojtíšek tahal z ruky,"Tatínku, já se podívám na ybyčký, jóó?" Hned si prohlížel fotky akvarijních rybek,"Dívéj, tady je ybyčká taková velká a tady má očičkó, takový malý! Jůů, tady sou dvě divný yby!" Mno, prozatím nevím, jaké ryby pro začátek pořídíme. To víte, jsem úplný, ale úplný začátečník v této oblasti :-) Vojtíšek studuje akvaristický časopis :-)
Martinka si vystřihovala slepovánky z časopisu Sluníčko. Ten už jí chodí poštou na jméno a Martinka se v podobné činnosti moc vyžívá. Dokáže kupříkladu vystřihnout sluníčkové náramkové hodinky i se všemi detaily. Úplně nejvíce však ocenila novou korkovou nástěnku vpředu nad psacím stolem. Doposud disponovala samolepicí nástěnkou, jenomže z ní jí těžší obrázky opadávaly. Takhle si vše připíchne do obrovské korkové plochy špendlíčkama a drží to jako přišpendlené ;-)
Po odjezdu z práce směřovala moje cesta do obchodu s autodíly. Huráá, měli tam poslední koncový díl výfuku na Felicii combi. Ten šílený zvuk "tuningového" - děravého výfuku, jsem nemohl více snášet. Jeho podvečerní výměna mi zabrala necelou třičtvrtěhodinku. Když to sečtu - výfuk značky Tyll + objímka - 720Kč. Ve značkovém servisu jsem dal za celou srandu včetně práce 1600Kč komplet a na výměnu jsem tam tvrdnul 4hodiny. Přitom originál z výroby vydržel dva a půl roku a ten vyměněný originální díl Škoda, tři. Teď uvidíme. Zlatá naše stará škodovka "stovka", ta měla výfuk nerezový a po celých sedm let jsem si toho nemusel všimnout ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist