Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Jaro u nás přichází opravdu pozvolna...

Vojtíšek na hromadě sněhu :-)
Vojtíšek šel dnes podruhé v tomto týdnu do školky. Na tom není zase tak nic obvyklého, vždyť je úterý, že? Líbilo se mu tam, jak jinak. Odpoledne si děti navíc protáhly spolu s Danou, neboť se konalo odpoledne pro předškolkové děti a to přece Vojtík je. Já se vrátil po těžce pracovním dni téměř ve tři čtvrtě na pět a málem jsem Vojtíškovi rozbil nosánek vchodovýma dveřma. Kde by mě napadlo, že se všichni vrátili ze školky, pár minut přede mnou a ještě se nestačili přesunout ze dvorka domů. Není divu - děti do posledních okamžiků užívají sněhu. Obvzvláště lezení po více než metrové bariéře, spadnuvší onehdy ze střechy, je naprosto dokonalé. Já jenom čekám, až ta ohromná masa sněhu spadne i ze stodolové střechy a zablokuje mi výjezd auta. To bych si obzvláště po ránu, řádně máknul ;-)
Po Večerníčku nastal čas na přesun do koupelny. Děti to pojaly jako velkolepý závod. Schovaly se mi na druhé chodbě pod sušákem plným prádla. Já je jakoby hledal a přitom si hrál na příšeru,"Uáá, uáá, já sem příšera a všechno tady sežerůů!" Vojtíšek se smál a argumentoval,"Ty nejseš pííšéévá, ty seš píšéévnééj taťkáá!" Následoval smích a úprk do koupelny. My si takhle hrajeme. Měli byste přitom vidět ty čertovské pohledy ve tvářičkách ;-) Děti staví z kostek mrakodrap :-)
V koupelně se dětičky po vyčištění a mém přečištění zoubků přesunuly do sprcháče. Zavřel jsem za nimi dveře a už pouze naslouchal komentářům. Martinka si totiž do sprcháče přenesla velkou nádobu - plastové jablko plné studené vody od včerejška. Povídala Vojtíškovi,"Vojtíšku, vylej si na sebe tohle jablíčko, jo?" Vojta se však bránil,"Nené, Matinkó, to je stašně tudený!" Martinka si věděla rady,"Vojtíšku, podržíš mi mi tadytu sprchu? Dej ručičky hezky nad hlavu a já to na tebe cáknu!" Následoval šílený Vojtův výkřik. To jak jeho tělíčko zalila vlna ledové vody,""To tudíí, stašněéěéě!" Marťa ho chlácholila,"Vojtíšku, to je skoro teplý!" Vojtík se nechal obalamutit,"To není tudený, to je skovo tepvý! Hihihi!" A je to. Vyhrají si spolu, viďte ? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist