Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Poněkud náročnější odpoledne a podvečer...

Děti házejí kamínky do akvárka :-)
Odpoledne proběhlo v poněkud náročnějším tempu. Já jel z práce načas, abych u školky naložil zbytek rodiny. Vojtíšek se i dnes zůčastnil školkového programu a spolu s ostatními dětmi jel autobusem do sousedního městečka, hodit v průvodu Moranu do řeky, aby už Zima konečně odešla. Nechce se jí, potvoře, zrovna mrzne až praští :-(
Naše cesta směřovala přes silniční tankodromy,(Ještě že se neustále zdokonaluji v kličkováním mezi četnými výmoly) ponejprv do Pracovního města. Na Martinku čekala ve škole půlhodinka logopedie. Učí se lépe vyslovovat sykavky. Já zatím s Vojtíkem bloumal po náměstí a obchodech. Jakmile Vojtíšek spatřil na autobusáku nějaký autobus, ukazoval na něj a jásal,"Podívééj taťkó! Takový autobusém sme jelíí se kolkóóu!" Až se kolemjdoucí náležitě bavili :-)
Půlhodinka vypršela a já Daně představil další plán,"Pojedeme do a tam zakoupíme dětem nové bačkůrky. Při té příležitosti se stavíme v potřebách pro chovatele a domů přivezeme nějaké akvarijní rostliny!" Stalo se. Rostlinky už mám zasazené a do vody bylo aplikováno tekuté hnojivo. Teď to necháme pracovat a příští týden bychom mohli dovézt nějaké živé rybičky. Už se těším. I děti se těší. Neustále obskakovaly v obchodě stojany s akvárii a my je odtamtud nemohli dostat. To bylo křiku a výskotu. Rybičky máme díky nim v podstatě vybrané ;-) Naše akvárium :-)
Jako pomyslnou třešničku na dortu se děti pustily do házení pestrobarevných plastových kamínků do akvária. Kamínky se snášely na dno a Martinka jásala,"Juchůů, to se určitě bude rybičkám líbit! I nám se přece líbí!" Mno, uvidíme, zdali náhodou brzo kamínky nevyexpedujeme z akvária. I když - vybrala si je Martinka v obchodě s akvaristickými potřebami a akvárium je přece dětí, dostaly jej k Vánocům. Jak výzdoba dna vypadá, můžete posoudit na druhé fotce. Voda se nám od včerejška maličko zakalila - problém je v tom, že večer rezonovalo víko a tak jsem vypnul filtraci. Ta se znovu zapínala až dnes, pozdě navečer. To byla zásadní chyba. Teď musíme počkat, až začně filtr bilogicky čistit a zprůzrační vodu. Nebo že bych zvenku přivalil padesátikilový sud od pískové filtrace? To by byla voda čistá natošup. Písková filtrace asi není to pravé ořechové pro akvárium. Ponecháme ji raději venkovnímu bazénu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist