Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Doma na mne čekaly zabalené kufry...

Vojtíšek rozbaluje moje kufry ;-)
Můj dnešní odchod z práce proběhl značně uspěchaně. Není divu, musel jsem zajet do Velkého města a podat na finančáku přiznání. Letos poprvé se přiznáváme společně jako manželé. Jako obvykle panovala na úřadě pohodička a žádné fronty. Paní si v kanceláři přiznání důkladně zkontrolovala a konstatovala jediné,"Vyřiďte pochvalu manželce, tohle je vzorově vyplněné daňové přiznání!" Už je to tak. Celé to vyplňovala Dana. Tak, a máme na rok pokoj ;-)
Jakožto akvaristé začátečníci se potýkáme při zřizování akvária s problémy. Což o to, dětičkám se nádrž zamlouvá. Jenomže, po středečním vyvaření kořenů jsem musel ve čtvrtek konstatovat, že se vodní obsah značně zakalil do hněda. Podobně jako voda, v níž jsme kořeny vyvařovali. V pátek nám začaly odumírat vodní rostliny, pravděpodobně z nedostatku světla. Konečně jsem se rozhodl,"Vyměníme vodu?" Chudinky rostlinky, zažily po odčerpání špinavé vody šok v podobě čisté vody ze studny - desetistupňové. Stowattové topení se činilo seč mohlo a vyhnalo teplotu na snesitelnou mez, tedy do zelených čísel na teploměru. Rostlinky přežily. Dnes to samé, voda se zabarvila kvůli nevyčištěné filtraci. To už jsem kromě výměny vody vymyl i filtrační vložku od toho humusu. Teď už se snad vše srovná a my budeme moci příští týden zakoupit rybičky. Také jste tak zápasili s kvalitou vody, a hlavně s kořeny určenými do akvárií ? Martinka pomáhá s vařením večeře :-)
Jak vidíte na první fotce, čekaly na mě doma sbalené kufry. Dana mi do nich nacpala veškeré oblečení a připravila mi je v ložnici, hned vedle stolu s počítači. Kdepak, neměl jsem opustit společnou domácnost, jak by se na první pohled zdálo ;-) Jednalo se o víkendovou akci - malování chodby. No a já mám svoje oblečení normálně uložené v chodbové skříni. Dana použila kufry coby přechodný úkryt. Já si měl dnes oblečení přebrat, co už nenosím. Děti mi přitom náležitě pomáhaly, což můžete spatřit na fotce. Ani jsem nestačil přebírat kusy oblečení, od obou miláčků :-)
Martinka dnes nešla do školky, přece jenom ji trápí dosti zvýšené teploty. Celou věc jsme ponechali jak se vyvrbí. Navečer však Marťa disponovala teplotou nad osmatřicet, zítra raději zajedeme k paní doktorce. Ta se podívá i na Vojtíška, neboť ten kašle již tři týdny. Sice se to nehorší, ale ani nelepší. Uvidíme, a zítra si přečtete více ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist