Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Martinka je celkem v pohodě...

Děti mi vydatně pomáhají :-)
Jak jsem naznačoval již včera - dnešní dopoledne jsme zajeli s dětmi k paní doktorce. Přece jenom se nám nezdají Martinčiny dosti zvýšené teploty. Doktorka však konstatovala jediné,"Martinka nic na průduškách nemá. Jedná se spíše o zánět horních cest dýchacích!" Takže celkem v pohodě. Antibiotika nedostala a má se s tím víceméně vyrovnat sama. Uvidíme ;-)
Bezprostředně po návratu z práce jsem se pustil do výroby dětské předsíňové stěny. Na ni máme od minula nařezané lamino desky. Jako první jsem se vrhl na zhotovení sedací plochy. Ta musí být mohutnější, proto sešroubuji dvě identické desky k sobě. Tím pádem se z nich stane deska o tloušťce 36mm. To už něco unese. Jenomže Dana mi povídala,"Asi by bylo dobré, ty desky oříznout na hranách, abychom si o to neublížili!" Proč ne. Bylo to dosti náročné, neboť jsem nechtěl na chodbě řezat kotoučovou pilou - maflíkem. Moje volba padla na pilku přímočarku a o to dosti jsem musel řez brousit vibrační bruskou. Děti my vydatně pomáhaly. Vojtíšek i Martinka seděli naproti mne na židličkách a co chvíli se přes výslovný zákaz proběhly přes čerstvé piliny. Prostě dokonalí pomocníčci ;-) Ohraněné lamino desky :-)
Jako obvykle jsem si děti vzal do koupelny sám. Což o to, sami si vyčistili zoubky a já jim je přečistil. Poté následoval odchod do sprchového koutu. To jim pokaždé namíchám vodu a věnuji se chvilku něčemu jinému. Dnes mi kupříkladu zazvonil mobil - volal kolega z práce a řešil zapeklitý problém. Během telefonátu mi přišlo divné, že poněkud ztichl kotel, ohřívající vodu. Po příchodu do koupelny mi bylo vše hned jasné - Martinka se sama utřela do ručníčku a to samé provedla i Vojtovi. Vojtík stál s papírovou plínkou v ručce a žadonil,"Tatí, nasadíš mě toóó?" Proč ne. Plenku nosí na noc víceméně preventivně. Co kdyby ;-)
Dnešní pršení do sněhových hromad opravdu nemělo přijít. Bohužel, stalo se. Chudáci ti v nížinách. Nás se něco podobného netýká, i když bych mohl naleznout po ránu značně rozvodněný potok. Třeba bych se pak nedostal do práce ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist