Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Jak to říká kluk ?...

Dětičky mi pomáhají :-)
Šílená obleva pokračuje i u nás. Kupy sněhu mizí před očima a odevšad tryskají gejzíry vody. Vše se vlévá do potoka, jenž odpoledne pouze stěží protékal pod mostkem na příjezdové cestě. Ovšem, v televizi nám ukazovali podstatně horší dopady povodní z tajícího sněhu. Bohužel, počasí nám nepřeje, jak se můžete přesvědčit ZDE :-(
Po večeři nastal čas na úklid pokojíčku. Což o to, Martinka uklízí velice ochotně, jenomže posléze prohlásí,"Já už todle uklízet nebudu, to vytahal Vojta, tak ať si to uklidí sám!" To se lehko řekne, jenomže přinutit Vojtíka k podobné činnosti vyžaduje značnou vynalézavost. Dnes na něj Dana zkoušela,"Vojtíšku, pokud si to neuklidíš, tak si hračky dám do své skříně!" Kupodivu to s Vojtou po chvíli hnulo. Jenomže, sotva Dana přišla do pokojíčku poprvé, hned se zděsila, proč máte tady na zemi to pexeso?" Martinka pohotově hlásila,"To já né, to rozházel Vojtá!" Vojtíšek se také ozval a hrdě se hlásil k provedené akci,"Já to vysypalá, já Vojtá!" V takovém případě ho stačí upozornit,"Jak to říká kluk?" Vojta se bezprostředně opraví,"Já to vysypáál!" A tak je to na denním pořádku ;-)
Po mém, opět pozdnějším návratu z práce(Měli jsme jednání s dodavatelelskými firmami), jsem se pustil do budování dětského předsíňového koutu z nařezaných lamino desek v provedení sukatá borovice. Děti mi náležitě pomáhaly a já stihl těsně před večeří smontovat sedací část. Děti ji hned otestovaly, jak můžete vidět na první fotce. Dozadu na stěnu ještě přijdou stojaté desky s věšáčky navrchu. Nechte se překvapit :-) Děti testují novou lavici :-)
Vojtíšek mi před podvečerním sprchováním předváděl podivné variace na novém pokojíčkovém koberci, jak je vidno na druhém fotu. Na otázku,"Co to provádíš, Vojtíšku?", následovala jasná odpověď,"Cičím andělíčky na něhůů!" To si bude muset chvíli počkat, na nový sníh. Rozhodně si chceme užít jaro a léto bez sněhu. Ne jako ten vtip, který ná poslal strejda SMSkou,"Pokud nám to nepokazí červenec a srpen, tak bude letos pěkná Zima!" Dost dobrý, že ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist