Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Zase ty záplavy, ach jo...

Martinka testuje novou lavičku :-)
Obzvláště dnešní odpoledne, proběhlo značně náročně. Uvolnil jsem se totiž o něco dříve z práce a následovalo dokončování dětské předsíňové stěny. Jak vše dopadlo, můžete posoudit na fotkách. Ty šikmé rohy jsem venku přiřezával maflíkem a doma je pak ohranil. Vypadá to celkem povedeně, velké slovo k designu, měla i Dana. Ona právě vymyslela skosení i těch vrchních dvou stojatých desek. Ptáte se, proč je ta zadní stěna ze dvou lamino desek? Odpověď je jednoduchá - nechal jsem je v Hornbachu nařezat schválně, aby se s tím dalo manipulovat a hlavně aby se to dalo převézt v osobním autě ;-) Moji práci zhodnotily závěrem děti. Martinka si zkušebně pověsila svoji bundičku na věšák a to samé testoval i Vojtíšek. Jenomže, on si chytře vystoupl na lavičku, neboť by ze země nedosáhl. Poradí si, a to je hlavní.
Po celý den sleduji zpravodajství o povodních. Je to jedním slovem hrůza. Jak mohl někdo předpokládat, že bude sníh tát pomalu a bez deště. Nestalo se. Bohužel, překvapení. Přehrady mohly být vypuštěny více a všichni mohli být připravenější, na ty rekordní hromady sněhu. Po bitvě je každý generál, jenomže já viděl, co toho napadlo u nás a to nebydlíme na horách. Moc lituji všechny ty v nížinách, evakuované a momentálně zasažené velkou vodou. Není divu - i u nás ještě neroztál sníh a to se nacházíme někde v 200m výšce nad mořem. Co toho je ještě na horách, to si ani neumíme představit. A to má navíc pršet. Doufejme, že znovu neuvidíme tak deprimující Televizní noviny, jako dnes :-( Nová dětská stěna na chodbě :-)
Dana byla za celý den z našich dětiček natolik hotová, že se už moc těšila, až vypadne večer ke kamarádce. Jsem doma sám. Odpoledne mi pomáhala s prací na chodbě Martinka a i Vojtíšek nezůstával pozadu. Co chvíli někdo z nich přišel a ptal se, jak by se mohl zapojit do výrobního procesu. Já však mám raději během řešení horkých chvilek klid a samotu na přemýšlení. Zrovna jedna taková, prekérní situace nastala večer. To jsem ještě dodělával speciální bedýnku pro druhý monitor. Pod ní šoupnu záložní DVD přehrávač a nad monitor příjde malá televize. Jenomže jsem se spletl ve výpočtu lamino desky, a nechal ji uříznout nižší. Teď řeším, jak to celé nastavit. Ono to nakonec dopadne, jenom si nemyslete ;-)
Vojtíšek má poslední dobou tendenci, nechávat si načnuté potraviny na příští den. Sní například půlku jogurtu a už hlásí,"To si nechám na zítva!" A opravdu to zítra sdlábne ;-) Přeji Vám, stejně jako dětem,"Dobrou noc!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist