Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.3.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Akvarijní kořeny, coby velký problém...

Martinka pracuje počítači :-)
Již včera večer jsem dokončil kromě dětského předsíňového koutu i takovou bednu na monitor druhého počítače - serveru. Jak vidíte na fotce, dole pod poličkou leží DVD přehrávač, o patro výše monitor a navrchu televizní monitor pro kontrolu DVD záznamů. I Vojta přiběhl s očkama navrch hlavy,"Maminkó, tatínků, tam je televizé, tam nahóžé, taková maličká!" Pro jistotu běžel do kuchyně - zkontroloval televizi velkou, zdali jsme ji náhodou nezmenšili a nepřesunuli do ložnice ;-)
Odpoledne Dana konstatovala, že se nám v akvárku opět zakalila voda, respektive zežloutla. Což o to, dětičky tancovaly kolem a křičely,"Ty kožený nevyndávej tatíí!" To křičel Vojta. Kořeny jsem přesto vyndal a namočil je na hodinu do Savového roztoku, neboť začaly bíle plesnivět. Přesně jak Dana nalezla na internetu. Momentálně kořeny vaříme již hodinu v zavařovacím hrnci. Jak jsem konstatoval,"Musíme jim pořádně zavařit, ať už nebarví!" Bohužel, podobných negativních zkušeností jsme nalezli na internetu mnoho :-( S rybičkami musíme ještě nějakou chvíli počkat.
Navečer se Dana pustila do přípravy večeře - pomazánky z krabích tyčinek. Vojtíšek se hlásil již čtvrt hodinky předem,"Mamí, já už mám hlád!" Dostal na talíř. Chvíli předtím však větřil, cože se to nese vzduchem. Dana mu dala čichnout ke lžičce s pomazánkou,"Je to tohle?" Vojtíšek pokýval chápavě hlavičkou a prohlásil,"Aháá, todle tady cítíím!" Má v tom jasno ;-) Velká voda u nás ;-)
Povodně v České republice bohužel pokračují. Navíc začalo pršet. I přes naše území se v odpoledních hodinách přehanala pořádná bouřka s kroupami. Však se řádně vzedmula hladina našeho maličkatého potoka, pramenícího kousek nad vsí. Jak vidíte na fotce, vody bylo více než dost. Když jsem s autem přejížděl betonový mostek, voda se ještě valila přes něj. To víte, za mostkem se cesta dosti svažuje a přemýšlel jsem, zdali mám s Felicií projet skrz. Nevím totiž, jakou má hladinu ponoru. Nakonec ten necelý půlmetr vody dopadl dobře. Jak jinak bych se dostal domů suchou nohou, že? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist