Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 2.4.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Nekonečné problémy s kořeny...

Vojtíšek si jezdí s autíčkem :-)
Vojtíšek si jako správný kluk hraje raději s autíčky, než s hračkami holek. Sice nepohrdne miminkem, ale to spíš občas. Dnes jsem ho pozoroval během hraní si s malým autíčkem. Postavil domeček a auto jelo kolem dokola,"Vrrr, vrumm!" Sotva auto zastavilo před domem, začal Vojtík mluvit za lidičky z auta a domu,"Ahój, to si tý taťkó? Jó, pávě sem pijel z páce! Ahój, to sme vádi, že seš doma!" Opravdu měnil hlasy a dosti se bavil. Minimálně čtvrt hodiny :-)
Náš návrat domů se maličko protáhl. Odpoledne totiž jela dámská část osazenstva do Pardubické nemocnice za prababičkou. My zbylí pánové zatím hlídali děti. Natolik, že jsem se se švagrem v jednu chvíli dosti zakecal a děda mi posléze hlásil,"Proč běhá Vojtíšek jenom tak po dvorku? To ho nětam někdo pustil?" Kdepak, jak se to mohlo stát? Honem vybíhám na dvorek a skutečně - Vojtíšek tlapká v dospěláckých pantofích, za neteřinkou Danielkou. Ta celou záležitost spunktovala a táhla Vojtu ke slepicím. Dětičky si přitom před vchodem naprosto vzorově sundaly bačkůrky. Na jednu stranu - dnes tam bylo opravdu nádherně a jarně slunečno. Kdo by nešel ven, že? ;-)
Hodiny momentálně ukazují půl desátou, a vedle v pokojíčku panuje velký šrumec. Vojtíšek nechce spinkat a je nakvartýrován pod Martinčinu peřinu. Však se ptal,"Můžu bejt u Matinky jetěé chvilku?" Není divu, děti spaly celou cestu autem z Hradce domů. Martinka se probudila těsně před vsí, takže v pohodě. Zato Vojtíka jsem musel maličko popíchnout a pak projevoval značnou nevrlost. Rozmrzelou náladu si zlepšil až po mých slovech,"Vojtíšku, půjdeme do bublin?" Vojta obživl,"Jóó, do bubvíín!" V bublinkové koupeli si následně "dobil baterky" a řádí jako černá ruka :-)
Naše akvarijní kořenová anabáze bohužel nekončí. Na levém kořenu se znovu objevila ta divná bílá plíseň a voda se opět od včerejška mírně zakalila. Kořen tedy putoval do Sava a já se pomalu, ale jistě zdokonaluji ve výměně akvarijní vody. Už bych se mohl zůčastnit i mezinárodní soutěže v této disciplíně na čas. Trénik je holt trénink ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist