Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 3.4.2006
Martinčin věk - měsíce: 61
Rubrika: Deníček


Jak se děti odpoledne zabavily...

Děti si modelují z plastelíny :-)
Dnešní odpoledne jsem se měl navrátit domů na půl třetí. Pokud možno včas, neboť na Danu čekal odvoz do firmy a následné jednání o nové zakázce. Zase bude mít co programovat. O když, jak mi Dana povídala, už se těší na fyzický návrat do práce, přece jenom postrádá kontakty s kolegy. Přes Internet to není jaksi ono ;-)
Já se doma celkem zabavil a dětičky hned postřehly možnost trochu jiného rozptýlení. Okamžitě opustili "svůj počítač", tedy server(Vojta hned ukončil hraní logické hry Krteček) a už žadonili,"Tatínku, pustíš nám nějký dývýdýčko? Dnes vybírám já!", křičela Martinka na celé kolo. Hned si vybrala titul s pestrým obalem Země dinosaurů - Putování za velkou vodou. Ten má nejraději. Dana zakoupila dětem tyto originálky ze celkem slušnou cenu před Vánocemi v Makru. I já se rád podívám ;-)
Ve výše jmenovaném titulu DVD čuje Martinka jediný problém. Ve zcela harmonickém soužití dinosaurů v údolí dojde k zemětřesení a sopečnému rozdělení země. Oni to tam jmenují zemětřas. Martinka to prožívá až na kost a co chvíli se běží ptát,"Tatínku, může ještě u nás bejt takovej zemětřas?" Kdo ví, zdali může. Vždyť i ty povodně letos překračují obvyklé jarní tání sněhu. Kdo by to očekával, když napadlo takové množství sněhu, že? ;-) Během cesty autem z práce jsem se zahleděl na vrcholky hor. Neskutečně ostře se v dáli rýsovaly panoramata Krkonoš a Orlických hor. Vše bílé a souvisle pokryté. Tam jsou ještě zásoby, jenž budou tát :-( Martinčino dílo :-)
Děti sledovaly odpoledne svůj oblíbený televizní pořad, s titulem Kouzelná školka. Po něm následoval Martinčin oblíbený seriál Věda je zábava. Sleduje vše pozorně a pak mě následně poučuje, jak se který pokus provozuje. Během tohoto pořadu se od televize ani nehne a vše hltá s očkama dokořán ;-)
Následuje komentář k dnešním fotkám - Martinka si chtěla po svačince modelovat z plastelíny. I Vojtíšek se připojil. Na druhé fotce můžete posoudit Martinčinu tvořivost - i my zíráme, co je schopná z plastelíny vytvořit.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist