Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.4.2006
Martinčin věk - měsíce: 62
Rubrika: Deníček


Dobře naprogramovaná Pavlínka...

Děti si hrají na pískovišti :-)
Můj příjezd domů opět nedopadl příliš dobře. Není divu, včera řešený pracovní problém, stále trvá a linka přes víkend stojí. Ani telefonát do Itálie nic nepomohl. Servisní technik mi poradil to, co už jsem dávno vyzkoušel. Nedá se nic dělat, je nutná jeho osobní návštěva. Můj původně plánovaný předčasný odchod z práce byl navíc zkalen další událostí. A to přesně pět minut po dvanácté. Podivné, že? Naštěstí se mi podařilo zmizet po třetí hodině odpolední a dobře vykonané práci. Zbývalo nakoupit na víkend a tradáá, domů! ;-)
Sotva jsem zastavil s autem před domem, už mi v ústrety běžel Vojtíšek,"Taťkóó, taťkááá je můůj!" Skočil mi kolem krku a už se sápal do auta. Martinka zatím s velkým soustředěním sypala na zahrádce, spolu s Danou, zrníčka ředkviček do řádků. Já však nejprve běžel otevřít vrata. Nemohu riskovat, že v autě na přední sedadlo usednuvší Vojtík zařadí nějakou rychlost a s autem vyrazí vpřed. Přece jenom nechávam v té chvíli nastartovaný motor. Však si Vojta, během zajíždění do stodoly užívá na přední sedačce,"Tady sedí nomálně maminká!" Sotva jsme zastavili na místě, už mi Vojtík sděloval,"Tatínku, děti nemůžou točit tadytím koléém, viď? Nemůžou točit dopava a doleva!" Přesně tak. Vojtíškovi občas dovolím točit volantem, jenomže to auto musí stát ;-) Martinka uspává Pavlínku :-)
Odpoledne jsme strávili, jak jinak, než na zahrádce. Sluníčko svítilo a jaro se předvádělo v plné parádě. Za Marťou přišel kamarád ze školky a všichni tři pak řádili na celém pozemku. Hraní si na písku, houpání se na houpačkách a hraní rozličných her nebralo konce. I dětem už chyběl ten pobyt na čerstvém vzdoušku :-)
Vojtíšek se poslední dobou za vše omlouvá, provede-li něco špatně. Říká,"Taťkó, pomííň!" Ovšem, před odchodem do koupelny si hrál spolu s Martinkou s plyšáky. Použil přitom svůj oblíbený výraz,"Uáá, uáá, Matinkó, já sem stašnééj medvěd žvavééj!" Opravdu z něj šel strach ;-)
Jak vidíte na druhé fotce, Martinka právě uspává svoji chou chou panenku Pavlínku. Hrála jí na flétničku Spi děťátko spi. Však Pavlínka nakonec k velké Martinčině radosti usnula, jenomže to má jaksi naprogramované :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist