Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.4.2006
Martinčin věk - měsíce: 62
Rubrika: Deníček


Děti testovaly nová kola...

Vojtíšek drží králíčka :-)
Na dnešní den meteorologové původně slibovali pršení. Nám se naštěstí vyhnulo. Pršelo chviličku po obědě a zbytek jsme se dozvěděli telefonicky. Daně totiž navečer telefonovala babička. V Hradci prý pršelo a u nás přitom svítilo sluníčko. Však se ty mraky posléze přesunuly i nad naše území, jenomže se údolí vyhnuly. V jednu chvíli začalo kapat a tak jsem Vojtíka nekompromisně odnesl z pískoviště domů. To víte, že brečel a svíjel se jak úhoř,"Tatíí, já jetěé nemůžůů domůů, já to jetěéé nemám dodělaný!" :-)
Hrozícímu dešti však předcházelo pěkné počasí. Děti si dopoledne hrály neskutečně na pískovišti a Vojtíšek kupodivu neházel na Martinku písek. Za podobnou činnost je kárán, neboť mimo jiné, zítra začíná další týdenní školkovou docházku spolu s Marťou. To by tak hrálo, aby házel písek na ostatní děti. Kdepak.
Odpoledne jsme se na chvíli zastavili u sousedů, respektive u jejich králíkárny. Pan soused vytáhl jednoho malého králíčka a nabízel jej dětem k pochování. Martinka se k činu neměla, králíčka se tedy chopil Vojtíšek. Jak vidíte na fotu, takhle ho držel nejméně patnáct sekund. Poté ho upustil na zem a my ho chytali. Vojtíšek se bránil,"Ten kálíček mě škábnul nožičkou!" Kdepak, jenom se pohnul. Martinka se nakonec nechala přesvědčit a mláďátko si pochovala také. Martinka jede na novém kole :-)
Od králíčků děti odjely na svých kolech. Abyste tomu rozumněli - Martinka jezdí na kole už delší dobu, ale k letošním narozeninám dostala velké a pořádné kolo. Bohužel se v této velikosti dělá pouze se zadním torpédem, přehazovačka by byla v našich terénech asi lepší. Na Vojtíka tak připadlo původní malé Martinčino kolo. Hlavně se teď musí naučit šlapat. Z toho důvodu jsem mu na kolo namontoval zpátky stabilizační kolečka. A Vojta se opravdu snaží. U sousedů na betonu ujel řádný kus cesty ;-)
Dnes mě jedna naše věrná čtenářka prosila o postup, jak vyrobit z domácího digitálního videa DVD disk. Vše jsem jí v mailu popsal a v brzké době zveřejním zvláštní článek s konkrétním popisem činnosti. Přece jenom jsem s tím i já zpočátku, dosti zápasil. Na Internetu totiž nenaleznete ucelený návod, jak na to ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist