Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.5.2006
Martinčin věk - měsíce: 62
Rubrika: Deníček


I Martinka chce občas nějaký mls...

Martinka sází kytičky :-)
Dnešní, vysoce pracovně náročný den, proběhl jako každé jiné pondělí. Problémy se během víkendu nahromadily a čekaly na vyřešení. Co jiného bych mohl očekávat, že? Ale domů jsem přišel relativně brzy ;-)
Sotva jsme s Danou a dětičkami zasedli po mém návratu o půl čtvrté na zahrádku, už dětičky spustily unisono,"Maminkó, já ci hohlík s čokoládou!", to křičel Vojtík na celé kolo. Do toho se přidala Martinka,"Já bysem chtělá rohlík se salámkem!" Vojtíšek,"Já cíí, něco jinýýho!" Marťa,"Já chci nějakej mls!" To byste se z toho zbláznili. Sotva zasedneme ke stolu, tak dětičky spustí svoje požadavky. My je však krotíme, aby před žádostí promluvily i kouzelné slůvko. Víte jaké?(Prosíím) Jak posléze prohlásila Dana,"Nejsou roztomilí? A to s Vojtou trávím celý den!" ;-)
Navečer jsem sekal travičku na zahrádce. Vojtíšek za mnou běhal s velkým nadšením a já se snažil, aby se mi nevyskytoval před sekacím ústrojím. To by hrozilo případným úrazem, proto si dávám velký pozor. Následovalo hraní si na písku. V té souvislosti se snažím pomocí vibrační brusky, vybrousit povrch laviček u stolu a také pískoviště. Děti mají z těch nehoblovaných ploch ručky plné třísek. I já si jednu, jeden a půl centimetrovou dnes zasekl do palce. Au, au, to to bolíí! Hned jsem vyměnil ruční šmilgrpapír za vibrační brusku. S ní to půjde snáze ;-) Vojtíšek sedí nahoře na hoře :-)
Jak vidíte na druhé fotce, Vojtíšek se mírně šprajcnul po odjezdu Dany. Jela se totiž projet s kamarádkami na kole. Vojtíšek si sedl nahoru na prolézačku a s pitíčkem v ručce mi sděloval,"Já neslezů, dokud to nevypijů!" Skutečně. Seděl tam snad hodinu aapoté se mi vrhal kolem krku, abych ho prý sundal. Ne proto, že by se bál slézt, ale měl plné ručky všemožného materiálu a tak se nebylo čeho chytit ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist