Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.5.2006
Martinčin věk - měsíce: 63
Rubrika: Deníček


Všichni se moc těšíme na pátek...

Vojtíšek se schovává pod stolem :-)
Odpoledne se konalo v naší školce odpoledne předškolkových dětí. To víte, Vojtíšek se jej také zůčastnil, spolu s Martinkou. Dana ho prozatím dávat do školky nechce, neboť dětičky připravují na pátek velké odpoledne s rodiči - vše je ke svátku matek a dětskému dni. Školka vůbec pořádá mnoho velice zajímavých akcí a díky jí za to. Děti se alespoň řádně zabaví. My se už moc těšíme na pátek. Nebojte se, přinesu z akce reportáž :-)
Dětičky už mají pomalu a celkem rychle spinkat. Co by se od nich dalo v devět večer předpokládat,že? Martinka mne před chvílí požádala,"Tatínku, můžeme si vzít do postýlky tu knížku s rybičkama a žábama?" Proč ne. Marťa následně zkoušela Vojtíška z barev jednotlivých žab,"Víš, jaká je tahle žába?" Vojtík si hned věděl rady," Tavičková!" Marťa oponovala,"Jakou barvu má travička?" Vojtík,"No pecé zelená, tavičká!" Jasně. Další barvička byla sluníčková a fialová. Jistě jste v obraze o co jde. Děti si totiž prohlížely oblíbenou knížku, kterou jim přivezla onehdy teta Martina z velkého amerického města, Velkého jablka. Knížka nese titul Ribbit! ribbit! Co to vlastně znamená se dohadujeme dodnes. Ani slovník na seznamu nedokáže poradit. Nevíte náhodou? ;-) Dětičky si hrají na uklízecí pejsky :-)
Dana před chvílí volala,"Vojtó?!" Vojtík se hned ozval,"Ty mě voláš?" Dana pokračovala,"Koukej se vyčůrat, aby jsi zase nepočůral postýlku!" To je pravda, již druhý den spinká Vojtík v noci bez plínky. Bohužel, počůral se dnes po ránu znovu. Ale my neslevíme a zkoušíme podobnou záležitost i dnešní noc. Uvidíme. Už aby se zbavil i noční plenky. Vojtíšek se právě vyčůral a snad do rána vydrží :-)
Martinka mi před chvílí zasedla na pravou nohu a žadonila,"Tatínku, pojď se už se mnou konečně pomazlit. Víš co by bylo skvělý? Kdyby se ve všech obchodech kupovalo všechno za jednu korunu. To by bylo skvělý!" No bylo, jenomže je to nesplnitelné ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist