Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.5.2006
Martinčin věk - měsíce: 63
Rubrika: Deníček


Musíme zosfítit, potožé nevidíím...

Vojtíšek blíže lízátko na prolézačce :-)
Po návratu z práce jsem se hned pustil do obkládání zděné stěny za dřevěnou předsíňovou stěnou, abyste byli v obraze. Jelikož nám zbyly dlaždičky nalézající se na zemi, tak jsem jimi obložil i stěnu. Během celé akce mi dětičky asistovaly. Hlavně Martinka. Ta mi neustále kladla odborné dotazy,"Tatínku, co to je tady v tom pytli? To je to lepidlo? A proč se tyhle lepidla rozmíchávaj vodou? A proč máš takhle strašně počmáranou tu zeď? A kde je to lepidlo? Vždyť to vypadá, jako bys na tu zeď naplácal bahýnko!!" Kdepak, jednalo se o velice flexibilní lepidlo na obkládačky. Nanášel jsem jej zubovou stěrkou a následně na něj lípl dlažbu. Vypadá to moc a moc dobře. Stihl jsem celou akci během dne a podvečera. A to i včetně zaspárování. Sláááváá :-)
Zatímco jsem obkládal chodbu, Vojtíšek si na dvorku našel jinou zábavu. Začal se totiž rochnit v louži, jíž jsem zanechal po mytí pracovního nádobíčka. Než jsme si ho všimli, pečlivě omyl svoje dvě plastové motorky solidním bahýnkem. Dana pak všechny ty samohyby oplachovala čistou vodu ;-) Martinka leze na prolézačku ;-)
Hodiny právě ukazují čtvrt na deset a děti by měly konečně spinkat. Na Martinku zítra čeká školková docházka. Vojta zůstal pro dnešek, a i zbytek týdne doma, neboť začal v noci kašlat. Jenomže by obě děti měly již spinkat. Jenomže, co to? Vedle panuje naprosté veselí. Martinka zhasnula světlo u postele a po chvíli spínací hodiny odstavily i zářivku v akvárku, jediný to zdroj světla. Hned se ozval značně nespokojený Vojtík,"Já nevidíím! Matí, já nevidím. Já si číst tudle nížku a já nevidím! Já počebuju nutně zosfítit, potože nevidím!" Kdepak, tma bude. ale dokáže to hezky okecat, že? ;-)
Vzhledem k dnešnímu, velice pozdnímu usínání mi Dana doporučovala,"Zítra bychom měli děti nahnat do koupelny již po Večerníčku. díky tomu by jistě usnuly dříve!" Však to v brzké době vyzkoušíme, možná zítra ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist