Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.5.2006
Martinčin věk - měsíce: 63
Rubrika: Deníček


Umíte také čínsky ?...

Vojtíšek zkoumá myčku :-)
Ani dnes se počasí neumoudřilo, ba co více, ještě se pokazilo. Po celý den oblačno až zataženo, prostě nic moc. Do toho ta zima. Brrr. Už je mi to jasné. Je potřeba najít viníka. Tím jsem bezesporu já, neboť jsem v pondělí, za celkem příjemného slunečného počasí na zahrádce postavil bazén. To byla vyložená provokace, nemyslíte? Kdepak, jindy touto dobou dávno panovalo teplé počasí ;-)
Jak jsem Vás již informoval, Dana přišla na původ vody za akvárkem. Z toho důvodu necháváme prozatím otevřený vrchní kryt akvárka, aby mohla vlhkost proudit do ovzduší a nekondenzovala uvnitř vrchního dílu - odtamtud pak přetékala po vnější straně skel za akvárko. Momentálně je situace lepší, jenomže, to bychom doma nesměli mít Vojtíška. Jakmile spatří otevřené víko, už se k němu žene. Bleskurychle jej zaklapne a volá,"Todle musí být zavženýý!" Co se dá dělat, nepřesvědčíme ho ;-) Nová předsíňová stěna ;-)
Ani s Martinkou to nemá Dana jednoduché. Odpoledne potřebovala doprogramovat práci na počítači a já na chodbě dodělával poslední úpravy na předsíňové stěně(Musel jsem ještě přenést manuální spínač nočního proudu se signalizací, a digitální teploměr na pravou skříňku. Až do té doby se oba přístroje nacházely za novou stěnou). Jenomže, venku si hrající děti jsem nepřesvědčil, aby nešly domů. Aby ne, v takovém počasí, kdy by psa nevyhnal, natož děti ;-) Tak se naši dva miláčkové přetransportovali dovnitř a Dana měla rázem po klidu. Obzvláště Martinka ji deptala. Není snad pěti minut, kdy by Marťa něco nechtěla, nebo by na něco neupozorňovala. Není divu, že se Dana nemohla na práci náležitě soustředit. Celkem už se těší, až nastoupí do firmy i fyzicky a ne jenom přes internet ;-)
Martinka mne právě dorazila jednou větou,"Tatínku, a můžeš mě něco povědět čínsky?" Já ji musel zklamat. Martinka se velice divila,"Tatínku a to jste se neučili čínsky mluvit ve škole? To je tak těžký, že ste to neučili?" Bohužel. Maximálně rusky ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist