Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.6.2006
Martinčin věk - měsíce: 64
Rubrika: Deníček


Vzhůru k výškám...

Zahrádky z ptačí perspektivy :-)
Tý jóó, to jsou věci. Náš server dnes trhá návštěvnostní rekordy. A to i přes krásně letní počasí. Nebo právě díky němu? No nic, čtěte dále. Až doposud jej navštívilo 720 unikátních návštěvníků(To znamená, že jeho další přístup je zaznamenán až za dvacet minut - a to nesmí mezitím prolézat stránky). Neuvěřitelné. Není divu, překrásné počasí láká do bazénů a nejméně 150x zadaný výraz Písková filtrace je ve vyhledávači Seznamu znát ;-)
Také my se po mém návratu z práce přesunuli do tropického vedra na zahrádku. Tam už na nás čekal bazén ohřátý na 26 stupňů celsiových. A k tomu křišťálově čistá voda. Na ní zapracovala nejenom písková filtrace mojí výroby, ale i nové pomalorozpustné chlorové tablety. Jak vidíte na druhé fotce, zakoupil jsem je před týdnem v hyperTescu a ta piksla s osmi tabletami stála něco přes pět stovek. Kromě chloru to obsahuje i vločkovač a právě ten sráží nečistoty do vloček a ty pak zůstávají v pískové filtraci. Takže je ta voda opravdu průzračná, bez jakéhokoliv barevného nádechu. Nic víc nepopužíváme a PH vody také neměříme. Stejně jako v domácím akvárku s rybkami ;-) Nové chlorové tablety ;-)
Děti se již nemohly dočkat vskočení do bazénu. Na jeho vstupní stranu umisťujeme mušli od plastového pískoviště, přes níž se Vojtík sám naučil vlézt do velkého bazénu. Prostě zalehne na nafukovací bazénovou obruč a přehodí nožku do velké vody. Šup, a je tam. Díky tomu ho musíme více hlídat, neboť do bazénu leze zásadně bez nafukovacích křidýlek. I vodníka už umí - to když mu náhodou uklouzne nožka a Vojtíšek zahučí pod hladinu. Hned je s prskáním nad vodou ;-)
Jo jo, zatímco se dětičky koupaly podruhé s Danou, já se zatím pustil do úpravy střechy nad kumbálem. Mimo jiné i proto, že jsem se včera nenamazán, mírně na sluníčku připálil. Dnes jsem tedy pochodoval oblečen po střeše a pozoroval vše z ptačí perspektivy. I ta úvodní fotka zahrádky s bazénem a dětmi je z té výše :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist