Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.6.2006
Martinčin věk - měsíce: 64
Rubrika: Deníček


Nová písková filtrace a snaživý Vojtíšek :-)

Vojtíšek mi pomáhá :-)
Dnešek nám přinesl nejedno překvapení, počínaje ranní šílenou bouřkou. Přívalový déšť jak vymalovaný. Strhlo nám to plachtu z bazénu a před domem spadly okapové trubky. To jsme zjistili při odchodu do školky. Jak již jistě víte, Dana nocovala po firemní akci v Praze a já se o dětičky staral. V sedm ráno nastal budíček. Martinka, natěšena na spinkání ve školce, stála již ve čtvrt na osm oblečena, obuta, učesána, se spacákem a baterkou pod paží. Tuto noc stráví ve školce a jistě nebude chybět i nějaká noční hra. Jo, jo, užívá si. I Vojtíška by si tam nechali, jak mi po ránu povídala paní učitelka. Jenomže Vojtík s sebou neměl spacák a navíc nebyl připraven na podobnou akci. I když se málem hnal do třídy za Marťou. Příští rok to jistí ;-)
Cestou ze školky jsme se spolu s Vojtíškem stali svědky velice zajímavé události. Jenom si to představte - po hlavní silnici běžely proti nám, ve správném jízdním pruhu dvě do černa zabarvené ovečky. Naprosto bezprizorní a při běhu bečely,"Béééé!" Vojtík rázem ožil,"Tatínku, tam sou ovečký, já si je musím pohladít!" Vystartoval za nimi. Ovečky zahnuly směrem k nám a udržovaly od Vojtíška bezpečný odstup pěti metrů. Chudák Vojtík se za nimi hnal bezvýsledně. Já ho navíc zavolal zpět a Vojtík to obrečel,"Já sem si je chtěél pohladíít, jenóóm!" Co se dalo dělat, že? ;-) Nová písková filtrace ;-)
Jak vidíte na dnešních fotkách, pustil jsem se do rekonstrukce pískové filtrace. Včera dovezená 50l bandaska je tak přeměněna na nový pískový filtr. Prozatím jsme ho nezkoušeli, neboť musí nejprve zavadnout těsnící silikonový tmel. Konečně se nám nebude u filtru bortit horní víko pod tlakem vody z čerpadla. Zdatný pomocník Vojtíšek mi asistoval a dopodrobna se ptal, cože právě dělám. A že toho bylo. Ze starého sudu jsem musel vybagrovat křemičitý písek a spodní štěrk. Vše jsme pak vraceli do nového sudu. Ale jo, bude to lepší, neboť víko tohoto sudu má menší průměr a navíc je ze silnějšího materiálu :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist