Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.7.2006
Martinčin věk - měsíce: 65
Rubrika: Deníček


Víkend v pohybu...

Pohled na Kralický sněžník :-)
Jistě jste se včera při absenci jinak každodenní aktualizace podivili - kdepak zase paří, takhle v sobotu? To víte, jsou prázdniny. Stejně jako si užívají naše děti u babičky a dědy, tak si i rodičové maličko pozměnili běžný chod víkendu. Jednalo se o vskutku náročný a aktivní víkend, jehož výsledkem je příjemná únava všech zůčastněných, respektive nás dvou.
Abych Vás déle nenapínal - v sobotu odpoledne nastalo balení věcí a poté jsme autem vyrazili do vzdálenějšího města, kde se konaly pivní slavnosti s naší oblíbenou rockovou skupinou. Jelikož se jednalo o městskou akci, ten počet návštěvníků nám vyloženě vyrazil dech. I na pivo se čekalo déle než jsme zvyklí, i přes mnoho výčepních míst. Tak jsme si spolu se skupinou a davem zazpívali a zařádili při známých skladbách - Chtěl jsem jednou mít, od Turba, následoval Svařák, písničky od Kabátů, Tří sester a mnoho dalších. Prostě skvělá atmosféra a open-air nazvučení. Nebýt šíleného ochlazení, vydrželi bychom až do dvou hodin, kdy se končilo. Takhle jsme zbaběle "zdrhli" po půl jedné. Jste zvědaví, kdeže jsme spali? Nebojte se, za volant po konzumaci alkoholu nesednu ;-)
Plán byl vymyšlen následovně - odpoledne přijedeme a ubytujeme se v sousedním autokempu. To se stalo. Rozložit náš nový stan bylo dílem okamžiku a pak jsme šli do restaurace vedle koupálka na večeři. Po rockové akci jsme se stulili ve stanu do jednoho velkého spacáku tvořeného ze dvou a k ránu byla opravdu zima. Nezmrzli jsme, to bych Vám nepsal ;-)
Po kávové snídani v předzahrádce restaurace jsme se rozhodli - vzhledem ke skvělé viditelnosti zajedeme na nedaleký Suchý vrch a tamní rozhlednu. Výhled byl opravdu úchvatný. Dokonce nás překvapilo rychlé občerstvení v patě rozhledny, ona totiž dřevěná historická chata na Suchém vrhu před několika lety vyhořela. Její zaizolované trosky ční opodál. Dělostřelecký srub Bouda ;-)
Z rozhledny jsme vyrazili pěšmo dosti náročným terénem do nedalekého dělostřeleckého srubu Bouda. Cestu nám dosti znepříjemňovaal šílený a ledový vítr. Já měl v tričku co dělat, abych to ustál. A to vydržím dost. Jenomže, kdybych si vzal mikinu, tak se šíleně z náporu slunečních paprsků zpotím. Toť je dilema. Do pevnosti jsme nakonec nevkročili, neboť se nám nechtělo čekat půl hodiny do další prohlídky. Raději jsme zase jako kamzíci skákali přes kamení a do kopce zpět, na Suchý vrch. Opět čtyřicet minut. Ale těch borůvek mezi klečí. Všichni turisté trhali a ochutnávali borůvky. Bohužel jsou plody malé, je to způsebeno s největší pravděpodobností letošním suchem :-(
Dnešní fotky jsem fotil mobilem, digiťák zůstal nedopatřením doma. Na první fotce je pohled směrem na Kralický sněžník a té druhé právě Dana kráčí k pevnosti Bouda :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist