Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.7.2006
Martinčin věk - měsíce: 65
Rubrika: Deníček


Chvála horských kol...

Pohled do lomu :-)
Po celkem náročném pracovním dni(Hlavně to úmorné řešení problémů s výrobní linkou a celodopolední konzultace se zastoupením Omron Česká republika - když mi telefonicky pomáhali, jak mohli. Tímto jim do Prahy dík :-) ), jsem konečně zamířil domů. Společně s Danou jsme zatelefonovali ze zahrádky babičce a hlavně Martince, abychom jí popřáli k jejímu dnešnímu svátku. Martinka nám nadšeně vyprávěla svoje nové zážitky z prázdnin. Vůbec nemá žádné problémy si s námi promluvit a pak se rozloučit. To je dobře. I Vojtík s námi telefonicky komunikuje, jenomže v jeho případě je domluva prozatím horší. To však bude lepší a lepší :-)
Dana navečer odjela s kamarádkami - jely společně na kolech kamsi do daleka. Já se sbalil také, vždyť jsem s Danou večerel již před půl šestou. Já se dnes rozhodl, že pojedu mimo asfaltky a vyzkouším něco z kopcovitého krosu. Kolo mám sice trekingové, ale obuté do silnějších pneumatik, takže vlastně o nic nejde. Po celkem pohodové cestě proti proudu řeky malebným údolím jsem se pustil do těžkého zdolávání nechutného převýšení. A navíc ta šotolina. Zadní kolo hrabalo a štěrk jen jen za mnou pršel. Podařilo se mi vrchol zdolat a s ním i vrchol velkého žulového lomu. Jak vidíte na fotce, je to celkem výhled. Právě se pohybuji hluboce za cedulí - Zákaz vstupu, nebezpečí pádu do lomu. Copak Vám něco podobného píšou někde ve skalách? Kdepak, provozovatel lomu se jistí ;-)
Řeknu Vám, následovný krkolomný sjezd do sousedního městečka stál za tu kopcovitou námahu. Brzdy v pohotovosti, zadní kolo ve smyku a jednalo se celkem o adrenalinový sjezd. Ta horská kola stejně mají co do sebe ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist