Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.7.2006
Martinčin věk - měsíce: 65
Rubrika: Deníček


Konečně jsme všichni doma...

Děti před odjezdem domů :-)
Tak, a jsme konečně doma. Přijeli jsme dnes odpoledne a naše kroky směřovaly na procházku po vsi. To víte, tak moc jsme se s Danou na děti těšili. Jak vidíte na první fotce, Vojtíšek musí stále nosit ven sluneční brýle, neboť před nedávnem prodělal zánět spojivek. Naštěstí mu ty brejličky příliš nevadí ;-)
Po ránu jsme se s Danou rozhodli, že pojedeme na nákup do HyperTesca. Děti chtěly také. Díky tomuto rozhodnutí jsme toho nakonec nakoupili poněkud více, neboť Martinka co chvíli do vozíku přihazovala nějaké zboží. Vojtíšek ne, ten si užíval jízdy na vozíku. Marťa volí následující styl cestování - stoupne na podvozek vozíku a drží se okraje.
Po obědě následovala návštěva u hradecké babičky. Tam dostala Martinka k svému svátku ještě dětský bateriový vysavač. Saje tak akorát polystyrenové kuličky. Jenomže Vojtíšek chtěl vysavač také. On je takový domácí pomocník a kolikrát saje chvíli i domácím velkým. Málem se s Marťou porval a neustále tvrdil,"Já bysem těl taky takový vysavač!" Babička mu na uklidnění darovala dřevěný domeček od velikonočních cukrovinek. Až poté byl v pohodě ;-) Vojtíšek sedí na okraji nádrže ;-)
Z celodenní akce na požární nádrži jsme se domů vrátili až po osmé večerní. Však se dětem nechtělo jít do sprcháče. Dostal jsem je tam po menší druhé večeři, až po deváté hodině. To se Dana právě ptala,"Nevíte, co si dáme zítra k obědu?" Vojtíšek nezaváhal ani na minutu,"Anó, mám nápad! Čeba knedlíčky bambovový!" Ty má rád. Když on je Vojtík vůbec takový spisovně mluvící. Třeba dnes ránu - přičuchnul si k dědově čaji s citrónem a medema prohlásil,"Já to dědo hezky cítím, to moc dobže voní!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist