Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.7.2006
Martinčin věk - měsíce: 65
Rubrika: Deníček


Vojtíšek si musí pomalu zvykat na nové auto...

Děti v bazénu :-)
Tak a máme tu další letně žhavý den. Teplota v zahradním bazénu dosáhla odpoledne třiceti stupňů a voda se díky našemu proplachu, podomácku vyráběného pískového filtru značně projasnila. Více detaailů v článku ZDE. Vodu máme stále originální bez výměny, jak jinak. Celou sezónu se dá tak vydržet. Děti se dopoledne koupaly spolu se mnou. Po obědě jsem se vrhnul na nahazovaní zdí v kumbálu - ty už hodně dlouho čekaly na podobnou činnost. Martinka mi přišla asistovat, jenomže já ji varoval,"Martinko, to vápno v pytli je žíravina, to by ti mohlo z míchačky stříknout do očiček a rozežrat ti je. To by jsi třeba potom ani nemusela vidět, víš? Běž raději dál!" Martinka poodstoupila a přesto vyzvídala,"A to by mi ty oči pak znovu narostly?" Musel jsem ji , bohužel, zklamat ;-) Vojtíšek jezdí se svým Twingem ;-)
Vojtíškovi jsem odpoledne vytáhl jeho nový elektromobil značky Renault Twingo. Kolega mi jej prodal za tři stovky a prý to mělo drandit na šestivoltový akumulátor. Tak jsem jej zakoupil a autíčko se na trávě ani nehlo. Minulý týden mi přišel druhý šestivolťák a po zařazení do série jezdí nyní auto na dvanáct voltů. I Martinku uveze po zahrádce na trávě. Děti si pomalu zvykají na záludnosti řízení, neboť auto disponuje i zpátečkou, neutrálem a navíc odpojovačem motoru při sešlápnuté brzdě. Akku má navíc takovou kapacitu, že tímto stylem budou moci jezdit bez nabití klidně tři dny. Však se to také téměř nedá nosit ;-)
V souvislosti s Vojtíškovým autíčkem jej připravujeme i naše nové auto. Když Vojtovi ukážete dvě barvy - zelenou a modrou, odpoví,"Tadle bavička je tavičková a tadle jako naše auto!" Toho se musí zbavit, neboť nové auto bude mít barvu červenou, ta se zpočátku zamlouvala hlavně Daně. Posléze jsem i já bez problémů přistoupil na tento odstín. Přece jenom, červené Ferrarri, to je něco, že? Dělám si srandu, ale barva je skutečně červená ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist