Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.7.2006
Martinčin věk - měsíce: 65
Rubrika: Deníček


Duhová energie nám dnes pořádně zatopila ... ;-)

Vojtíšek předvádí svoje policejní auto :-)
Abnormálně teplé počasí v České Republice pokračuje i nadále. A nejenom tam. Studny vysychají, úroda musí být zavlažována a kromě toho dnes u nás kolabovala energetická přenosová síť ČEZu. Prý byl vyhlášen i stav energetické nouze. Že jsem si ničeho nevšiml? Naše firma patří svým vysokým odběrem k významným odběratelům a výrobu jsme nezastavovali. No, snad to dají do pořádku.
Děti za celý den nos ven nevystrčily. I když, občas jo. Jenomže následovala hláška,"Nám je venku teplo!" Kromě toho přišel Martinčin kamarád - dnes již předškolák. Tak si společně zhlédli konec DVD Sindibáda a poté se děti přesunuly na počítač - server a mastily tam Martinčiny logické hry. Bohužel, bez zvuku. Před nedávnem to přestalo hrát ze zvukovky a já nevím co s tím. XPéčka tvrdí, že zařízení pracuje správně a ono je to nějaké naprosto mrtvé. Bohužel, hrát třeba konverzační hru, Hledá se Nemo, je nad lidské síly, natož nad dětské ;-)
Navečer mi Martinka povídala,"Tatínku, když jsme byli u babičky, tak jsme si pouštěli před spaním písničky!" Proč ne, hned jsem do jejich minivěže šoupl jedno nové cédéčko - Jede jede mašinka. A už to začalo. Martinka mi hlásila každý další titul, jenž poznala,"Tatínku, tohle je Jóžin z bážin, tohle Spalo kotě, a teď hrajou to z toho filmu - s tebou mě baví svět má zlatá Emčo!" Zpívala ostošest. No nevím, zdali to byl dobrý nápad, tohle cédo. Vojtíšek poslouchal také a Daně posléze referoval,"Mamí, měli sme mašinků a teď máme tadytu kočkůů!" Ten to rozsekl, viďte ;-) Kvetoucí čínská růže ;-)
Maličkatý komentář k fotkám - na té první mi Vojtík předvádí své nové policejní auto. Na druhé jsem zvěčnil Daninu chloubu - její kvetoucí čínské růže na dvorku. Jakmile je na jaře šoupne na ostré slunce, vypadají na umření, ale vzápětí se takhle okvětí :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist