Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.7.2006
Martinčin věk - měsíce: 65
Rubrika: Deníček


Jde to i bez maminky...

Vojtíšek mi pomáhá :-)
Dnešní den se vezl ve znamení pánské jízdy. Já se probral někdy ve čtvrt na sedm a jal se budit Vojtíka. On však nechtěl a nechtěl otevřít očka. Už se těším, až budu od září vozit oba dva miláčky do školky. I v sedě na nočníčku Vojta prohlašoval,"Já ještě spinkám, já nikam nejedů!" Svůj názor změnil až po otevření oček. Rázem jsme jeli vstříc Velké město a tam se nacházející autoservis Škoda. Technik si vůz přebral a nám se rázem otevřelo několik hodin volna. Včera připravovanou cestu vlakem jsme změnili na jízdu domů autobusem. Řeknu Vám, tento dopravní prostředek využívám opravdu zřídkakdy. Tak jsem si užíval. A nejenom já. Vojtíšek komentoval činnost pana řidiče nahlas a nevybíravě. Sotva jsme usedli, už povídal,"Tatínku, poč ty dvéže nejsou zavžený? A kdy už pojedemé?" Řidič zavřel dveře a začal s výměnou nového termopapíru v tiskárně lístků. Vojtíšek ho podusil i nadále,"Poč furt nejedeme? Vždyť sou dvéže zavžený! Co to tam dělá ten pán? Asi to má rozbitý, viď? Nejdé mu tóó!" Řidiče Vojtíkova slova zdecimovala natolik, že otevřel přední dveře. Za námi se ozvaly komentáře spolucestujících,"To je prevetivně, aby ho ten klučina totálně nerozhodil!" Vojta to však bral naprosto vážně, bez žádného vedlejšího úmyslu ;-)
Ze servisu jsem zamířil o pár kilometrů dále a Vojtíšek se mezitím prospal ve své autosedačce. O to více jsem ho násilím budil přes stanicí STK. Vojtíšek prohlašoval,"Já necí jít z aautáá, já necí bejt v autěéěé, tatínku, nedívej se na měéěéě!!" Mno kontrola světel proběhla na výbornou, aby ne, když jsem se právě vrátil ze značkového servisu. Vojtíšek zalejvá ;-)
Vojtíšek si se mnou náležitě užívá. Zatímco v přítomnosti Dany kolikrát prohlásí,"Moje je maminká!", dnes na otázku tety od sousedů povídal,"Tatínek je můj!" Přesně tak, během dne jsem neměl žádný problém, co se Vojtíka týče. Relativně poslouchá a navečer i zaléval mamince kytičky, jak vidíte na druhé mobilní fotce. První foto pochází z odpoledního nahazování stěn kumbálu - Vojtíšek mi pomáhal s maltou ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist