Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.8.2006
Martinčin věk - měsíce: 66
Rubrika: Deníček


Nové a červené auto již máme doma...

Martinka se mazlí s labuťkou...
Dnes jsem vážně nic nefotil a celý den proběhl ve značně hektickém tempu. Ať už se jednalo o dopolední zprovozňování z Itálie dovezených výrobních linek a následný telefonát do Itálie. Na druhém konci drátů stále nemohli pochopit, o čem je řeč. Prostě a jednoduše, do půl roku máme zdvojnásobit výrobu a tomu odpovídá i spousta výrobních strojů, přesunutých k nám z bývalé Západní Evropy. Už je to tak, příští stanice Čína. Kam to až chtějí přesunovat, kdo ví. Téměř všechno je Made in China. Za Čínou už je jenom moře ;-)
Těsně po obědě jsem odešel z firmy a vydal se vlakem do krajského města - Hradce. Byla to z mé strany víceméně dobrodružná akce. A navíc to následné cestování hradeckou městskou hromadnou dopravou až těsně k Parlamentu. Tam se nachází prodejce nových vozů Renault - firma France Car. Celé to předání vozu trvalo více než hodinu a já pak vyrazil s novým Renaultem na drobný nákup do Carrefouru, tedy dneska Tesca. Děti se už doma nemohly dočkat, až uvidí nové auto. A že to byla radost. Vojtíšek i Martinka si nové auto prolezli skrz naskrz. Já navíc Vojtíška informoval,"V tom novém autu si budeš moct pustit i cédéčko s titulem. Jede jede mašinka!" Vojtík se zaradoval,"Jojó, to si budu moct putit v tom čeveným? V tom novým? To bude moc skvělýý!" No jo, všeobecná radost :-) Ukazatel k hotelu ;-)
Dnešní fotky jsem volil z dovolené, když je venku taková příšerná zima. Na první Martinka chová výrobek našich tuniských pokojských - z ručníků vykouzlili pravé labuťky. No a druhá předvádí ukazatel k našemu hotelu - jenom je divné, že tam píší Jerba a ve skutečnosti se ostrov jmenuje Djerba. Jak rád bych se i doma ohřál, ale léto u nás již skončilo ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist