Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.8.2006
Martinčin věk - měsíce: 66
Rubrika: Deníček


Aprílové počasí jak vyšité...

Vojtíšek jezdí s popelářským autem :-)
Dětičky vedle v pokojíčku snad už konečně usínají a já zase stříhám v programu Pinnacle studio, video z dovolené. Mám práce ještě nad hlavu, než se to celé dá vypálit na DVD. Dana navečer odjela ke kamarádce, přece jenom si podobný oddech zaslouží. Ono, strávit celý den doma s dětmi, není žádný med. Ven jít nemůžeme, neboť počasí spíše připomíná měsíc duben. Prostě apríl jako vyšitý - prší, neprší ;-)
Léto nám už dle počasí skončilo, Dana se připravuje na svůj pondělní nástup do práce a děti do školky. Už aby tam byly. Doma je to vyloženě nebaví a Martinku naštěstí co chvíli navštěvuje kamarád, jdoucí letos do první třídy. Hrají si spolu na počítači, jenomže Vojtíška nechtějí k té jedné klávesnici pustit. My jim totiž dovolujeme používat pouze server, na němž nejsou uložena žádná životně důležitá data. To víte, jeden nikdy neví. Navíc co chvíli lezou na internet, respektive na alik.cz, hrát nějaké Java hry. Vojtíška dnes k počítači nepustili a my mu pak pouštěli jeho oblíbené CD Klubíčko her. Hrál žáby skákající přes řeku po kládách,"To musím honém skákat, aby se žáby neutopilý!" Martinka mu radila,"To teda musíš skákat, aby se fakt neutopily!" Martinka radí moc ráda. Kdyby mi tak poradila, jak získat na serveru zpátky zvuk. Ona se totiž odmlčela zvuková karta a XPéčka ji přitom mají v pořádku. Tak nevím. Možná bude jednodušší přeinstalace systému ;-) Vojtíšek si hraje na počítači, respektive serveru ;-)
Vojtíšek si navečer hrál se svým nejoblíbenějším autíčkem - popelářským. Je perfektní a dá se do něj vyklápět popelnice. Vyklápí tam všechno ostošest. Kdo by nechtěl být popelářem, že? ;-) Vojtík nás navíc překvapuje jednou svojí frází. Když se mu něco líbí, zavolá,"O ou!" Jako bychom slyšeli zvolání nově příchozí osoby na ICQ. Jistě to znáte. Jenomže, Dana má zvuk od ICQ na svém notebooku vypnutý a já na serveru jakbysmet. Odkud to odposlouchal? To je záhada :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist