Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.8.2006
Martinčin věk - měsíce: 66
Rubrika: Deníček


Opět vzpomínka na dovolenou...

U velkého bazénu na Djerbě ;-)
Odpoledne jsem musel odejít z práce o něco dříve a pak jsme jeli do Pracovního města. Poprvé jsem vytáhl nové auto a tak si rodinka užila ten zcela nový pocit. I já, neboť přesednutí do Méganu z Felicie je znát více než dosti. V pondělí konečně chystám výlet do Velkého města, neboť je nutné, nový vůz přihlásit na registrační značky. Při té příležitosti bych mohl zanechat Felicii v bazaru, aby nám doma nepřekážela. Přece jenom, sériové řazení aut není zcela ideální ;-)
Na Martinku čekala návštěva u paní logopedky. Ta zjistila, že se Marťa v sykavkách naprosto zlepšila a dává si na svůj velký jazýček náramný pozor. Takže byla hodně pochválena a příště se tam mají holky ukázat za měsíc. A poté, možná padla. I Dana byla pochválena, neboť se ve svém věku zlepšuje v mluvě nemenší rychlostí. No jo, odborník je holt znát. Jak mi říkala Dana, paní logopedka se v jednu chvíli spletla a řekla místo fráze,"Ptáček je v kleci!", řekla frázi,"Ptáček je v peci!" Martinka se rozesmála a paní jakbysmet. Prostě situace, jako když se rozchechtají moderátoři v rádiu a nejsou schopní ani přečíst zprávy :-)
Zatímco se děvčata přesunula do základní školy, my s Vojtou mezitím zaparkovali nový vůz na placeném parkovišti. Nevím proč, ale podruhé za tři roky jsem zaplatil parkovné. Já tam totiž pokaždé přijedu pouze za účelem desetiminutového nákupu a to mi je pěti korun na půl hodinky docela líto. Zatím mi to prochází a za ty tři roky by se to jistě vyplatilo ;-) Stromečky na Djerbě ;-)
Stále stříhám video na PC a za tím účelem si nasazuji sluchátka, aby mne nikdo nerušil a já slyšel všechny ty niance zvuku. Martinka na mne navečer volala a já ji neslyšel. Když mě pak tahala za ruku, povídala,"Tatínku, víš proč jsem se před chvílí tak zhlasitěla? Protože máš ty sluchátka na uších, tak abys mě slyšel!" Je to tak :-)
Dnešní fotky opět rabuji z našeho dovolenkového archívu. Na první sedíme u toho centrálního francouzkého bazénu, já se vyskytuji v popředí. Druhá fotka pak pochází ze zeleně, uprostřed rozsáhlého hotelového komplexu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist