Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.9.2006
Martinčin věk - měsíce: 67
Rubrika: Deníček


Opravdovské cihly jsou skvělou stavebnicí...

Dětičky rovnají cihly :-)
Jak jste si jistě povšimli, přešel jsem u fotek z formátu 640x480 na větší 800x600. Žádný problém. Na serveru máme místa 3GB, proč toho nevyužít, že? Navíc se značně zrychlilo připojení na internet, takže Vám asi nedělá žádné těžkosti stažení fotky o velikosti 100kB. Když už jsem u těch fotek, tak na té druhé Vojtíšek marně hledá v krabici od akvárka rybičky. Dosti se tomu divil, že nalezl pouze odpad určený do smetí. To jsem smetl z podlahy bývalé dílny. Však jak vidíte na prvním fotu, dětičky mi s úklidem náramně pomáhaly. Martinka si totiž vymyslela činnost,"Tatínku, můžeme tady z těch cihel postavit obrovskej hrad?" Hrad stojí v povzdálí a ani jeden si nepřirazil cihlou prstíček. Jsou šikovní ;-)
Jistě se ptáte,"Kdeže se ty cihly v místnosti vzaly?" Odpověď je jednoduchá. Stačí si kliknout na včerejší druhou fotku a tam vpravo vidíte nesmyslně postavenou cihlovou zeď. Právě tu jsem dnes odboural. Cihly jsou hrozné, určené tak venku na zavážku. To víte, nacházíme se v místě bývalého chléva a to hovoří za vše ;-) Vojtíšek zkoumá krabici ;-)
Vojtíšek o sobě stále hovoří jako o holčice. Co chvíli prohlašuje,"Já sem to udělala, já se tady stála!" To je pouze pro příklad. My ho poslední dobou řádně opravovali,"Vojtíšku, ty jsem přece kluk, jak to říkáš?" Vojta se následně opravil. Jenomže, jak nám paní učitelka poradila, lepší je Vojtíka nenapravovat. Jakmile si uvědomí, že mluví špatně, tak začne třeba koktat. A než půjde do školy, tak se mluva sama spraví. Jisté je, že se Vojtík co chvíli opravuje. Něco na té metodě bude ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist