Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.9.2006
Martinčin věk - měsíce: 67
Rubrika: Deníček


Klíšťata útočí...

Děti v lese :-)
Včera jsem žádný nový článek nenapsal. Důvod je prostý - tak nějak jsem to přehnal s prací v bývalé dílně. Přesunutí centrálního vysávacího agregátu na jiné místo dalo dosti zabrat. Není divu, když jsem musel přetáhnout potrubí na druhý konec místnosti. Na práci byl klid - děti trávily odpoledne a navečer u kamarádky :-)
K práci mi hrálo rádio a já po několika letech opustil regionální stanici a naladil Ráádióó. Jedná se o radio Impuls. Fakt mám najednou přehled o celé naší republice a nejenom pouze o regionu(Zatímco píšu, poslouchám rádio přes internet ;-) ). Díky moderátorovi jsem se i náramně pobavil. Jelikož se včera na dálnici D1 děly pravé divy, povídal,"A teď tu mám zprávy z nejdelšího parkoviště v České republice!" Dosti trefné, že? :-)
V dopoledních hodinách jsem otestoval centrální vysavač úklidem celého domu. Vysavač však běžel provizorně na prodlužovačce a před obědem se mi konečně podařilo dokončil elektroinstalaci s dálkovým ovládáním. Obzvláště Vojtíšek mi přitom pomáhal. Neustále povídal,"Tatínku, já neci jet do lesa na houbičky!" Prapůvodně jsme totiž plánovali výlet do lesa na dopoledne, jenomže děti spaly až do půl deváté. Tak jsme jeli po obědě a vzali s sebou i sousedovic tetu. Poprvé se tak projela v novém Méganu. Představte si, že se našich pět košíků celkem naplnilo. Martinka sama našla hřiba praváka jako poleno. Hned ho komentovala,"Tatínku, ty jsi tadytoho praváka přehlídnul a já ho našla!" No, měla pravdu. Králem dnešního dne jsem se stal nakonec já, neboť se mi podařilo objevit dvojčátka - praváky a ty suverénně zvítězily co se rozměrů a hmotnosti týče ;-)
Po návratu domů nastala kontrola na klíšťáky a děti kupodivu schytaly po jednom klíštěti. I když není divu, seděly chvíli v jehličí. Martinka během jejich vytahování vyzvídala,"Tatínku, a co se stane s tím klíštěm, když se přicucne? Odcucne se někdy?" Tak to tedy nevím ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist