Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.10.2006
Martinčin věk - měsíce: 68
Rubrika: Deníček


Tatínku, já mám hlad...

Vojtíšek skládá puzzle :-)
Dnes jsem děti nejenom vezl po ránu školky, ale odpoledne jsem je i vyzvedl. Znamenalo to jít relativně včas domů z práce, což se mi v poslední době vůbec nedaří. To víte, málo lidí a hodně práce. Prostě nestíhám termíny. Dnes jsem Vojtíška a Martinku ve školce vyloženě překvapil. Těsně před čtvrtou hodinou si zbylých pár dětí hrálo na školkové zahrádce, respektive na skluzavce. Sotva mne Marťa spatřila, už mi běžela v ústrety,"Támhle je můj tatínek! A kde je maminka?" Maminka tou dobou seděla ve vlaku z Prahy. Jela předávat nějakou softwarovou zakázku do jedné velké a nejmenované instituce ;-)
Dětičky postihlo poslední dny pár úrazů. Ale takových vyloženě "blbých". Martinka si v neděli u hradecké babičky narazila hlavu těsně vedle očka, když se tak nějak sklonila nad konferenční stolek a pozapomněla pod sebe podsunout ručky. To Vám byla rána, a těch slz. Martinka se záhy vzpamatovala. Vojtíšek pro změnu předevčírem upadl při cestě ze školky pusinkou na asfalt. Narazil si kolínko a na to si stěžoval. Do včerejška se mu však vybarvila odřená pusinka. Jsou to prostě draci a všechno nejde uhlídat. Hlavně, že se nestalo nic horšího ;-) Martinčina nástěnka :-)
Jsem doma s dětmi sám, Dana odjela na aerobic. Užívám si. Jakmile nastal signál, aby děti samy začaly se svlékáním před sprchováním, Vojtíšek se v pokojíčku vztekal,"To nejdéé, sakváá, to nejdéé! Nejde a nejde sundat tičkó, je úplně špatnýý!" Ale šlo, musel vypomoci tatínek. Už jsme umytí a Vojta si vedle v postýlce vzpomněl na svůj oblíbený problém,"Tatínku, já mám ještěé hlád!" Tak to má smůlu. Večeřet moc nechtěl a po vyčištění zoubků už nic nedostane. A kromě toho je deset minut po osmé ;-)
A dnešní foto? Na prvním Vojtíšek skládá puzzle v pokojíčku a ten druhý obrázek ukazuje Martinčinu nástěnku nad psacím stolem. Ty ježečky z přírodního materiálu vyráběla ve školce. Dělají tam hezké věci, viďte? :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist