Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.10.2006
Martinčin věk - měsíce: 68
Rubrika: Deníček


Problém - venku ještě není sníh...

Vojtíšek traktorista :-)
Právě datluji na serveru, neboť velký počítač pracuje zcela sám. Je na sto procent zatížen tzv.renderováním videa. Poslední klipy z dovolené jsou tak po nastříhání komprimované do standardu DVD, aby z nich šlo vyrobit něco přehratelného na stolním DVD přehrávači. V našem případě musím ještě zakoupit novou vypalovačku, ale to již jistě víte ;-)
Po ránu jsem došel do samoobsluhy pro rohlíčky a děti se překvapivě nasnídaly. Martinka toužila po rohlíku se šunkou a Vojtíšek chtěl pro změnu totéž, bez šunky a s nugetou. Proč ne. Hlavně že to sdlábli. Po snídani vznesla Martinka svůj požadavek,"Půjdeme tatínku ven?" Vojtíšek hned vystartoval ke dveřím, prověřit situaci. Nevím co si dětičky malovaly, ale vrátil se značně zklamán. Hned mi referoval,"Tatínku, ještě tam není sníh, nemůžeme jít ven!" Dalo mi to, dostat ho ven. Kdepak sníh. Jsme rádi a Vy zajisté také, jak je venku hezky. Odpoledne jsme si dokonce dopřáli venku na zahrádce svačinku. Sluníčko svítilo a já tam bez problémů seděl v tričku. Jenom se navečer zatáhlo a začalo mírně kapat. Martinka nabírá maltu  ;-)
Na děti dnes večer čekalo sprchování ve sprcháči. Vojtíšek mi po vymydlinkování ukazoval na vanu s trochou tekutého mýdla na jejím dně. Hned mi navrhoval řešení, jak mýdlo opláchnout,"Tatínků, to musíš udělát takovou tubici a tu musíš našoubovat na ten kohoutek. Potom už to bude sčíkat!" Je to ale technický typ, viďte? ;-)
Dnešní první fotka pochází z dopoledne, kdy Vojtíšek jezdil na svém traktoru. Já zatím nahazoval stěny v budoucí minitělocvičně. Martinka mi pomáhala nabírat maltu z kolečka, jak vidíte pro změnu na druhém fotu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist