Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.10.2006
Martinčin věk - měsíce: 68
Rubrika: Deníček


Vojtíšek nechce spinkat...

Vojtíšek nechce spinkat :-)
Dnes se mi poštěstilo, že jsem děti po ránu do školky dovezl a pak je odpoledne i vyzvedl. Jak Vojtíšek ráno běžel vstříc školkové šatně, odpoledne jsem ho nemohl dostat ze třídy. Prohlašoval,"Já nikam ze školky domů nejdu!" Dalo mi to dosti přesvědčování. A to do zavření školky zbývala čtvrthodinka ;-)
Vojtíšek za mnou před chvílí přišel a pronesl oblíbenou větu,"Tatínku, já vůbec nemůžu spinkat!" Na to mám osvědčenou větu,"Vojtíšku, nikdo tě nenutí aby jsi spinkal. Stačí, když si do tý postýlky jenom lehneš!" Vojta pokývá a běží pod peřinu. Nakonec stejně usne ;-)
Jak vidíte na druhé fotce, právě zuřivě pracuji na počítači, respektive stříhám digitální záznam z kamery. Tak nějak jsem pozapomněl dostříhat jeden záznam z tuniské dovolené. Mimo to jsem u dědy před odletem natáčel z plátna promítané osmičkové filmy. Dopadlo to výborně. Konečně se může Dana podívat na DVD, jak šla poprvé do školy a jiné klipy. Je to velký pokrok a ne jako tenkrát, osmičkové kamery na klíček. Ovšem, kalhoty do zvonu se tenkrát také nosily ;-) Střihací počítačové pracoviště  ;-)
Martinka řeší včerejší návštěvu ježka,"Tatínku, běž se podívat ven, jestli už je tam ten ježeček!" Tak jsem se koukl. A nic. Martinka však přemýšlela,"Tatínku, to nic. Třeba se ten ježeček zatoulal na jinou zahrádku, kde maj víc jídla. Nebo jde jinou trasou a k nám dojde až za hodinu!" Možná. V každém případě chtěla Martinka odpoledne nosit listí do rohu náspu, aby se tam mohl ježek uložit k zimnímu spánku. Ve školce se totiž děti chystají na podobné zazimování ježečka, kterého měla minulou zimu doma paní učitelka.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist