Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.11.2006
Martinčin věk - měsíce: 69
Rubrika: Deníček


Pracuji úplně všude...

Velbloudi :-)
Tak, a máme tu opět začátek týdne a spolu s ním problematické ranní vstávání do školky. No, dnes to nebylo zase tak strašné, jenom Vojtíškovi všechno moc dlouho trvalo. Tak jsem přijel do práce relativně pozdě - deset minut po sedmé. To mi však nevadí, jak již jistě víte. Mám volnou pracovní dobu. Ale jde o princip ;-)
Právě se donucuji, abych v legálně zakoupeném softwaru sPlan namaloval výkres silnoproudého rozvaděče pro jednu externí firmu. Takže teď i víte, čím se po večerech u počítače bavím. Kromě dětí. Po vyčištění zoubků i dnes Vojtíšek tradičně žadonil,"Tatínku, můžu bejt na chvíli u Martinky v posteli?" Přikývnu a hned jsou dětičky u sebe a studují nějakou knížku. Ještě předtím jsem jim přečetl dvě kapitoly z knihy Z deníku kocoura Modroočka. Ta se Vojtíškovi, coby potenciálnímu kocourkovi, moc líbí. I Martinka poslouchá bez hnutí. Audo-video v tělocvičně ;-)
Odpoledne se maminka vydala spolu s dětmi ke kamarádce a já zatím ladil konečnou vizáž stropních podhledových polystyrenových desek v naší nové minitělocvičně. Trocha štuku a akryátového tmelu to spravila. Ještě jsem vedle TV přivrtal na stěnu vlastnoručně před lety vyrobenou reprobednu. Ta je na rádio. Prostě, abychom se nenudili ;-) Zbývá doházet spodek stěn speciální sanační omítkou a je snad hotovo. Maximálně ještě tak položit dlažbu. Do Vánoc však není kam spěchat ;-) Přidávám ještě maličký komentář k titulní fotce - ta pochází z naší tuniské dovolené. Velbloudi se na pláži vyskytovali naprosto všude ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist