Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 6.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 69
Rubrika: Deníček


Nedá se nic dělat, poslouchat se musí...

Dětičky modelují :-)
Odpoledne a navečer jsem věnoval malování stěn v tělocvičně Primalexem. Když ono počasí stavebním akcím náramně přeje - prozatím nemrzne a sníh také nepadá. Je mi jasné, že jsou provozovatelé horských středisek značně nespokojeni. Jenomže tu prý máme nejteplejší podzim od roku 1961. Nebo ne? Ještě se vracím k malování - po nanesení barvy na stěnu tam šoupnu sušičku vzduchu a ta veškeré vodní páry přemění ve vodu. To se to pak suší stěny. Děti se zatím věnovaly v kuchyni modelářské činnosti. Mikuláš jim totiž včera přinesl kromě sladkostí i novou plastelínu, nesmíchanou. Stavěli spolu Mikuláše. Alespoň Vojtíšek mi to povídal. Je to zajímavé - z dětství si pamatuji, jak vypada plastelína zamíchaná do sebe. Dnes je ošklivá zrovna tak :-)
Včera jsem stříhal poslední videa ze školkové mikulášské besídky a včerejší čertovské návštěvy. Momentálně velký počítač vytváří cílové DVD, abychom ho mohli poskytnou babičce a dědovi. To, aby měli na co koukat. Martinka pomáhala odpoledne mamince se zdobením perníčků. Celkem jí to šlo, jak můžete posoudit na druhé fotce. Rozhodně se lepší, oproti loňským výkonům. Vojtíšek se pro změnu tázal,"Maminkó, tatínků, když už budou konečně ty Vánocéé?!" Moc se na Vánoce těší, když už ho včera neodnesli čerti. Martinčiny perníčky ;-)
Konkrétně Vojtík, nás poslední dobou příliš neposlouchá. Přišlo takové období vzdoru a vztekání. Když není po jeho, dokáže se pěkně nepěkně předvést. Hází s hračkami, kope do skříní a zatíná zuby. V tom horším případě se na Vás vrhne pěstičkama. To není vůbec hezké a křikem se nic nespraví. Navečer se podobným způsobem vztekali spolu s Martinkou, proto jim byl zakázán televizní Večerníček. Nedá se nic dělat, poslouchat se musí ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist