Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 8.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 69
Rubrika: Deníček


Těšíme se na Vánoce...

Děti si stavějí bunkr v  kuchyni :-)
Dnes po ránu mne děti vyloženě překvapily. Martinka vyskočila z postele pět minut po šesté, jelikož potřebovala na záchod. Po návratu probudila Vojtíška a oba dva miláčkové stáli nastoupeni před půlou. Díky nim jsem stihl dojet do práce včas. Po týdnu poprvé. To se musí oslavit, že? ;-)
Ach jo, dětičky neustále něco chtějí. Právě za mnou přiběhl Vojtíšek s prosbou,"Tatínku, kdy už mě uděláš to pití!" Zajímavé je, že když je to ve dne, tak si dětičky pití dělají samy. Má to však jeden podstatný háček - spotřebují láhev sirupu v rekordně krátkém termínu. Prostě si tam toho lijí moc. Raději zaběhnu připravit pití sám. Pro změnu za mnou přišla Martinka,"Tatínku a proč nám maminka zakazuje, koukat se na televizi večer?" Odpovídám,"To proto, že už máte spát a v televizi není nic pro děti!" Martinka se ohrazuje,"Ale tatí, na čété dvojce dávaj právě film o zvířatech a na já se na zvířátka dívám moc ráda!" Kdepak, už mají spinkat ;-) Vánoční zátiší ;-)
Na druhé fotce jsem pro Vás vyfotil nefalšované vánoční zátiší - to naleznete na okně mezi kuchyňskými linkami. Na více než půlmetrovém okenním parapetu se nachází kytička vánoční hvězda a vpravo vedle ní i stojan se žárovičkama. Ty se odrážejí v okenním skle a za ním září žárovičky na venkovním stromku. Moc hezký pohled a já se tam pokaždé kochám. Přiznávám, že se už na Vánoce těším i já. Nejenom děti.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist